A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Жіноче свято провели тепло і пісенно

   Напередодні Міжнародного жіночого дня працівники територіального центру Коропської селищної ради привітали жінок похилого  віку з святом весни, сонця, тепла, жінки, матері. 

15:38 05.03.2019

Кавовий день у територіальному центрі

  Смачною, ароматною та пізнавальною була сьогоднішня лекція для студентів Університету третього віку територіального центру Коропської селищної ради. Присутні ознайомились з історичним минулим кави − популярного та улюбленого напою багатьох українців.

16:02 21.02.2019

Свято Стрітення

   15 лютого (за григоріанським календарем) християни  східного обряду відзначають Стрітення Господа Нашого Ісуса Христа. Цікаво та змістовно організували працівники територіального центру Коропської селищної ради тематичний захід  для пенсіонерів Коропа.

16:57 14.02.2019

У Коропі безкоштовно роздаватимуть одяг та інші речі, що були у вжитку

  13 лютого до територіального центру Коропської селищної ради надійшла гуманітарна допомога – одяг для дітей, дорослих і немовлят, взуття, постільна і спідня білизна, шкарпетки, верхній одяг та 9 засобів реабілітації – роллаторів. Завітати на безкоштовну виставку всього цього можна буде вже із наступного понеділка.

16:34 14.02.2019

Смачний майстер-клас провели у терцентрі

   Темою чергового заняття клубу при територіальному центрі соціального обслуговування «Берегиня», учасники якого шанують та вивчають народні традиції, було обрано традиційні українські страви.

15:12 12.02.2019

Щедрий вечір! Добрий вечір!

  З Новим роком, Різдвом Христовим, святом  Василя Великого, Святим Водохрещем вітають своїх гостей працівники територіального центру Коропської селищної ради. До привітань приєднуються учасники клубів «Вербиченька», «Любисток» та «Берегиня». Сьогодні, 10 грудня, у новорічній залі територіального центру пройшов перший захід у 2019 році під назвою «Щедрий вечір! Добрий вечір!»

14:55 10.01.2019

Із Різдвом Святим вітали коропчан

  Уже котрий рік поспіль, під час Різдвяних свят, на сцені Коропського будинку культури  ми маємо нагоду насолоджуватись  театралізованим святом духовної музики. Цьогоріч заспівати щедрівки та колядки на святі духовної музики «Сяйво Різдвяної ночі» запропонували і жіночому ансамблю «Вербиченька», що діє при територіальному центрі Коропської селищної ради.

08:55 10.01.2019

Новорічний бал-маскарад у територіальному центрі

  Старий рік добігає кінця, Новий вже стукає в двері. Нарешті дочекались найулюбленішого свята студенти Університету третього віку. Для них працівники територіального центру підготували цікаву і змістовну програму.

16:48 27.12.2018

Новий рік у сучасному стилі

  В залі, де займаються студенти Університету третього віку, поширювався аромат хвойної свіжості та мандаринів; на робочих столах – кольорові іграшки, блискуча мішура, ялинкові та соснові гілки; на вустах присутніх – милі, привітні усмішки; у повітрі – святковий настрій. Все говорить про те, що новорічні та Різдвяні свята вже на порозі.

14:52 20.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь