A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

В Університеті третього віку пройшов костюмований бал

   Розмаїттям масок, костюмів, віршів, конкурсів, подарунків і хороводів закінчили перший навчальний семестр студенти Університету третього віку, що діє при територіальному центрі соціального обслуговування Коропської селищної ради.

14:14 26.12.2019

Із хусткою ошатніше, урочистіше, гарніше

  Університет третього віку, що діє при територіальному центрі Коропської селищної ради, приєднався до флешмобу «Зроби фото хустки!». Всі радо сприйняли ініціативу визнати 7 грудня  Всесвітнім днем української хустки. До речі, барвиста хустина  традиційно прикрашає студенток Університету під час різних свят.  

13:41 12.12.2019

Подарували свято людям із особливими потребами 

   Міжнародний День людей з особливими потребами, який весь світ відзначає 3 грудня, працівники територіального центру соціального обслуговування Коропської селищної ради вирішили провести у відділеннях стаціонарного догляду в Нехаївці й Шабалинові. І це цілком зрозуміло, адже саме там проживають осінь свого життя самотні знедолені люди, люди з вадами здоров'я, з обмеженими фізичними можливостями.

20:27 03.12.2019

Фахово і доступно – про субсидії    

   Із настанням холодів чи не найактуальнішою проблемою для українців є призначення субсидій. Саме тому тема чергового заняття студентів Університету третього віку  при територілаьному центрі соціального осблуговування звучала так: «Субсидія для кожного».

16:52 28.11.2019

Привітали поважних ювілярів

  У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради майже одночасно відзначили дві визначні дати: 90-річні ювілеї святкували Пелагея Митрофанівна Шаповал із Рождественського та Михайло Тихонович  Жогло із Лебедина.

16:33 21.11.2019

У Коропі аж двадцять дві господині одночасно готували вареники

   Давно вже не було так людно на кухні територіального центру Коропської селищної ради. Як то кажуть, яблуку впасти ніде! Сьогодні четвер і, за розкладом, пройшло чергове заняття студентів Університету третього віку. Але це була не традиційна лекція, а практичне заняття «Особливості національної кухні. Варенички мої у сметані!». Двадцять дві вправні господині місили тісто, готували різноманітні начинки, ліпили та варили гарненькі варенички.

11:29 14.11.2019

Привітали ветеранів соціальної сфери у переддень професійного свята

   У першу неділю листопада Україна відзначає День працівника соціальної сфери. Це професійне свято людей, які присвятили життя допомозі найменш захищеним верствам населення. Пенсіонери, люди з інвалідністю, малозабезпечені громадяни, внутрішньо  переміщені особи, біженці, безробітні, самотні – це далеко не повний список тих, кому допомагають працівники соціальної сфери. І напередодні власного професійного свята працівники територіального центру Коропської селищної ради зібрали в своєму приміщенні ветеранів цієї сфери діяльності.

15:24 31.10.2019

У терцентрі вшанували вчителів

  Напередодні Всесвітнього Дня вчителя в територіальному центрі Коропської селищної ради зібралися працівники освітянської ниви, які кращі роки власного життя присвятили дітям.

09:56 04.10.2019

Хай теплою буде осінь життя!

  Жовте листя, прохолодне повітря, дощі настирливо нагадують про настання  осені у природі. І дуже символічно, що Міжнародний День людей похилого віку відзначають 1 жовтня, адже старість – це осінь людського життя, і в кожного вона різна. У одних вона зігріта сімейним затишком, любов'ю дітей та онуків, а в інших – ніби той холодний осінній вечір: самотня, знедолена, забута.

18:35 01.10.2019

Майстер-клас із приготування фрешу з моркви провели  в терцентрі

   Приємно усвідомлювати, що в моду входить щось корисне, природне, натуральне. Наприклад, серед сучасної молоді дедалі актуальнішою стає тема здорового способу життя. Не відставати вирішили і студенти Університету третього віку територіального центру Коропської селищної ради. На сьогоднішньому занятті розглядали тему корисного харчування, адже воно і є запорукою здорового способу життя.

17:12 19.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь