A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

«Берегиня» на відпочинку

   Осінь. Природа змінила колір вбрання. Від старого до малого поспішають до річки, лугу, в ліс помилуватись красою осіннього різнобарв’я. Учасниці клубу «Берегиня» теж вирішили відпочити на лоні природи. Дружно зібрались біля річки, що протікає біля  місцевого сирзаводу, з казковою назвою Панське.

13:35 19.09.2019

Студенти Університету третього віку знову розпочали навчання

   У черговий раз продзвенів перший дзвоник для студентів Університету третього віку, що діє при територіальному центрі Коропської селищної ради. Веселі, активні, сповнені свіжості та енергії прийшли абітурієнти на вступне заняття після літнього відпочинку.

14:51 05.09.2019

У терцентрі відзначили День кооперації

Чи не найчисельніша «армія» працівників налічувалася у сфері кооперації: 1200 чоловік, понад 16 підприємств. Тому напередодні міжнародного Дня працівника кооперації територіальний центр Коропської селищної ради зібрав у своїй залі більше 60 ветеранів цієї сфери. Приїхали колишні працівники з усього району: тут і Вишеньки, і Нехаївка, і Оболоння, і Понорниця, і Короп. Продавці, водії, завмаги, кадровики, бухгалтери, комірники, пекарі, заготівельники – всі вони зібралися одним великим дружнім колом.

16:23 04.07.2019

Випускний студенти Університету третього віку святкували аж у Чернігові

   Насичений та цікавий був день 6 червня для студентів Університету третього віку, адже вони його провели в славетному древньому місті Чернігів. Саме подорожуючи, пізнаючи нове, вивчаючи давнє, розширюючи власний світогляд відсвяткували студенти випускний 2019.

10:55 07.06.2019

Випускний на лоні природи

   Серед квітучого травня лунають останні дзвоники навчального року. Ось і в Університеті третього віку територіального центру Коропської селищної ради закінчився навчальний рік.

10:31 24.05.2019

День вишиванки у терцентрі зі студентами Університету третього віку

  Колектив  територіального центру Коропської селищної ради разом зі студентами Університету третього віку долучилися до відзначення всесвітнього  Дня вишиванки. Зробити це вирішили класичним способом, одягнувши етнічний національний одяг.

15:55 16.05.2019

День матері у терцентрі об’єднав покоління

   Щоб привітати з Днем матері, до територіального центру Коропської селищної ради завітали учні Коропської школи. На зустріч із молоддю прийшло 47 гостей, переважно жінки похилого віку, свято стосується безпосередньо кожної з них.

09:28 15.05.2019

Подарунок, аби обідати з насолодою

   Напередодні великого та значущого свята для кожного ветерана, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, стаціонарні відділення постійного догляду в Шабалинові та Нехаївці територіального центру Коропської селищної ради отримали дуже красиві та приємні подарунки – набори гарного сучасного і якісного посуду.

11:22 07.05.2019

Як в Університеті третього віку до Великодня готувалися

    Закінчується страсний тиждень. Скрізь триває підготовка до одного з найбільших християнських свят − Воскресіння Христового. Господарі  чепурять свої оселі та подвір'я, організації наводять лад на закріплених  територіях. Не пасе задніх і територіальний центр Коропської селищної ради: в його залі вже миготять розмаїттям кольорів дерев'яні писанки та паперові витинанки.

14:54 25.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь