A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Веселою компанією – по гриби

   Кажуть, цьогоріч обмаль грибів у лісі, та хіба людські розмови можуть вплинути на плани дівчат з клубу «Берегиня», що діє при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради? Вони гуртом виїхали на тихе полювання та особисто перевірили наявність грибного врожаю у коропському лісі.

11:43 12.10.2020

У клубі «Довголіття» займаються дихальними вправами

   У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради із користю для здоров'я використовують осінні погожі дні. Дослухаючись до порад  фельдшера територіального центру Любові Корж, вирішили під час занять оздоровчою гімнастикою робити акцент саме на дихальні вправи.

13:13 08.10.2020

Осіннє свято в романтично-ліричній атмосфері

   Сумна ситуація, що склалася в країні в зв'язку з захворюваннями  на Covid-19, не завадила працівникам територіального центру Коропської селищної ради провести урочистий захід, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку.

16:13 01.10.2020

         Територіальний центр соціального обслуговування Коропської селищної ради святкує триріччя

  Сьогодні минає три роки з дня заснування територіального  центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради. Ще ніби вчора було безліч клопотів: оформлення установчих документів, формування штату, підготовка приміщення… А сьогодні, вже озирнувшись назад, бачимо незліченну кількість здобутків у кожному відділенні.

18:12 25.06.2020

Відзначили День Конституції в територіальному центрі Коропської селищної ради

  У неділю, 28 червня, ми відзначатимемо велике державне свято України – День Конституції. У відділенні денного перебування територіального центру Коропської селищної ради вже стало традицією відзначати як релігійні, так і державні свята. Сьогодні для пенсіонерів Коропа працівники територіального центру підготували цікаву пізнавальну і розвиваючу програму.

17:52 25.06.2020

У територіальному центрі створено новий клуб

  Здоров’я – один з найвагоміших чинників людського життя. З огляду на останні події у всьому світі, пов’язані з пандемією, це питання є надзвичайно актуальним. Особливо гостро воно постає в похилому віці. Організм людини вичерпує свій активний ресурс, тіло старішає, зношується, руйнується під впливом зовнішніх чинників та через недбале ставлення господаря. Цей процес зветься старіння, і він неминучий для кожного. Питання лише в тому, якою буде старість: активною чи пасивною, енергійною чи бездіяльною, здоровою чи хворобливою.

13:56 18.06.2020

Зелені ліки

  Клуб любителів національних традицій «Берегиня» відноситься до клубів та гуртків малих форм, оскільки налічує всього 8  постійних членів. Люди, що відвідують заняття клубу, є дуже близькими по духу, мають однакові погляди на життя і схожі уподобання. Всі вони є членами клубу найменше  1 рік, найбільше - 10 років. За цей час вони стали неначе одна родина і дуже прискіпливо та неохоче приймають до себе нових членів.

09:16 15.06.2020

Фітобар

  Вже не раз територіальний центр соціального обслуговування Коропської селищної ради висвітлював інформацію про роботу фітобару, що діє при відділенні денного перебування. Були і презентації, і дегустації, і представлення, і конкурси, і лекції на відповідну тему. А зараз ми хочемо висвітлити процес заготівлі квітів для чаю. Всім  добре знайомі чорні та зелені чаї з домішками різноманітних ароматних квітів; ми ж готуємо подібні напої власноруч.

13:27 11.06.2020

Розпочав репетиції хореографічний клуб «Шарм»

  Країна поступово повертається до звичайного ритму життя. Люди втомилися від напруженого стану всебічних обмежень і щиро радіють можливості знову виходити в місця громадського перебування, знаходитися в соціумі.

08:19 09.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь