A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

«Збираємо тепло сердець» - виїзний концерт до стаціонарних відділень

  Щороку третього грудня Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Це ще одна нагода звернути увагу громадськості, що уважне, милосердне ставлення до людей з особливими потребами є ознакою справжньої цивілізованості та високої культури.

10:07 04.12.2018

Кіно як вид мистецтва

  Оскільки в поточному навчальному році в Університеті третього віку  територіального центру Коропської селищної ради діє мистецький факультет, тут вирішили ознайомити студентів з усіма видами мистецтв. І одним з таких видів  є кіно.

16:36 29.11.2018

Творчість  студентів  Університету третього віку

   Черговим заняттям університету Третього віку, що діє при територіальному центрі Коропської селищної ради, стало мистецтво паперопластики.  Це дуже цікавий і досить трудомісткий жанр ручної праці. Ця робота подібна до скульптури і  студенти з нею впоралися на відмінно.

16:04 15.11.2018

«Хай не згасне ваша віра  в щедрість людської доброти» - вшанування  пенсіонерів соціальної сфери

    У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників та пенсіонерів – ветеранів соціальної сфери.    Працівники територіального центру Коропської селищної ради  підготували для них святковий вогник.

12:30 02.11.2018

Захід, присвячений гарбузу

  Урок смаку та користі провели сьогодні в територіальному центрі Коропської селищної ради. Тут його працівники разом зі студентами Університету третього віку приготували гарбузову кашу, печений гарбуз та фреші аж із шістьох сортів цієї «сонячної ягоди».

16:14 18.10.2018

Три з половиною тонни картоплі та овочів – щедра допомога від благодійників

  Завдяки своєму постійному спонсору, Свято-Успенській церкві нашого селища, відділення стаціонарного догляду територіального центру Коропської селищної ради забезпечені картоплею та овочами на осінньо-зимовий період. Священики та служителі храму власними зусиллями зібрали для самотніх громадян похилого віку, що проживають у стаціонарних відділеннях, понад 3 тонни картоплі та близько 500 кілограм овочів. 

14:29 16.10.2018

Майстер-клас від матінки-природи

  У територіальному центрі Коропської селищної ради на черговому занятті Університету третього віку студенти займалися актуальною в дану пору року справою: виготовляли вироби з природного матеріалу.

14:25 11.10.2018

Вогник до Дня учителя

  Уже стало традицією проводити професійні святкові заходи в територіальному центрі Коропської селищної ради. Вчора, 4 жовтня, для ветеранів педагогічної ниви відбувся концерт.  

14:02 05.10.2018

День людей похилого віку у територіальному центрі

   1 жовтня світ відзначив Міжнародний день людей похилого віку. В Україні одночасно святкують ще і День ветерана. Із такої подвійної нагоди працівники територіального центру організували та  провели тематичний святковий вогник для 65 пенсіонерів.

13:50 02.10.2018

Мистецька осінь

   Навчальний рік в Університеті третього віку  для студентів психолого-мистецького факультету розпочався зі знайомства із світом фарб. Адже що може бути більш мистецьким, більш творчим ніж живопис. На лекцію до територіального центру  завітав талановитий художник, вчитель Коропської ЗОШ і добрий та чуйний чоловік – Юрій Михальченко.

13:45 20.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь