A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

«Христос Воскрес! Воістину Воскрес!»

З усіх усюд лунають веселі святкові привітання. Люди радіють та славлять світле Христове Воскресіння. Працівники територіального центру Коропської селищної ради також не пропустили чергової нагоди привітати своїх підопічних з Великоднім святом.  І хто ж зможе зробити це краще за священика. З благословення отця Миколая до територіального центру завітав отець Нектарій.

10:39 12.04.2018

День сміху в територіальному центрі

Наше повсякдення сповнене турботами, клопотами та переживаннями. Особливо складно доживати свого віку малозабезпеченим  людям похилого  віку. Саме тому в територіальному центрі Коропської селищної ради вирішили розрадити їх та відволікти від щоденних проблем розважальною програмою присвяченою всесвітньо відомому  Дню сміху.

10:32 02.04.2018

День поезії

День поезії ввесь світ відзначає світлого березневого дня, коли земля вже прокинулася від зимової скутості, весна набирає силу, а душа проситься в політ.  21 березня День поезії відзначається невипадково.  Адже це і період рівнодення, символічного оновлення  природи  і творчого злету людського  духу.  Свято було засновано ЮНЕСКО  в листопаді 1999  року. І вперше  Всесвітній день поезії  пройшов у 2000 році в Парижі.

10:21 22.03.2018

Зустріч до 100-річчя Товариства Червоного Хреста

Турбота про людей поважного віку – основне завдання працівників  відділення денного перебування територіального центру Коропської  селищної ради.  Постійно для студентів Університету третього віку  організовують  цікаві   заходи з фахівцями різних  професій  та  напрямків діяльності.

10:10 15.03.2018

Виставка приурочена Т.Г. Шевченку – пророку України

  У літературі кожного народу, серед її великих творців, є  поети, імена яких  оповиті невмирущою любов’ю і славою.  Таким поетом  українського народу є Тарас Шевченко, чия безсмертна спадщина – одна з найбільших вершин людського генія.  Тарас Шевченко – велетень духу, митець могутньої  творчої сили, непримиренний  борець проти  будь - якого гноблення людини  людиною. Він є пророком незалежної України. 

17:05 13.03.2018

Восьме березня для бабусь

8 березня – свято весни, свято жінки, матері. Просинається і розквітає все в природі. Розквітає з приходом весни і чарівна половина людства.Саме такі, усміхнені, квітучі, чарівні, ошатні зібралися жіночки похилого віку у територіальному центрі Коропської селищної ради, щоб послухати привітальні слова на свою адресу від директора закладу Олександра Лаврика та заступника подивитись святковий концерт, ліричні вірші та дотепний гумор.

17:12 06.03.2018

Презентація фітобару

Хоч уже і підходить до кінця лютий місяць, але зима не збирається здавати свої позиції. Скрізь лежить білий пухнастий сніг, потріскує морозець…; а жителі нашого містечка хворіють на распіраторні  та вірусні захворювання. За зимовий період ми втрачаємо вітамінний запас організму, імунітет слабне і ми стаємо жертвами різноманітних хвороб.

17:07 23.02.2018

Святковий захід для студентів Університету третього віку

На велике православне свято «Стрітення Господнє» в територіальному центрі Коропської селищної ради відбувся святковий захід для студентів Університету третього віку. Попередньо домовлено було, що обов’язковим елементом одягу для кожного присутнього на святі повинна бути хустка.

17:01 15.02.2018

Різдвяна зустріч

Зимові святки тривають. Люди радіють, вітають одне одного з Новим роком, Різдвом Христовим, щедрим вечором, водохрещам… От і у територіальному центрі Коропської селищної ради в повітрі стоїть хвойний аромат, у центрі святкової зали - вбрана у блискучі шати ялинка, що мерехтить різнобарвними вогниками, у всьому відчувається святковий настрій.

16:41 12.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь