A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Святкове різнобарв’я у виконанні колективу терцентру

   Веселі, життєрадісні, активні й креативні дівчата з територіального центру соціального обслуговування Коропської селищної ради на чолі з директором, харизматичним та  енергійним Олександром Лавриком зробили фотосесію в національному одязі. Адже  сьогодні − Міжнародний День вишиванки, а українці пам'ятають та шанують традиції власного народу.

11:19 21.05.2020

 І студенти Університету третього віку навчаються вдома

   Українці неабияк радіють послабленню карантинних норм, адже тривала самоізоляція, відокремлення від соціуму негативно впливає на моральний та психічний стан здоров’я громадян. Особливо від цього потерпають самотні люди похилого віку. Окрім того що, в силу життєвих обставин, вони залишилися без родини , то тепер змушені ще й позбавити себе спілкування з оточуючими, оскільки наразі від цього залежить їхнє життя.

15:12 13.05.2020

Для медсестри терцентру Любові Корж найкраща подяка за працю – її здорові й усміхнені пацієнти

   Героями нашого сьогодення стали лікарі. І не даремно, адже вони беруть на себе весь тягар такої неочікуваної і підступної пандемії. Тож саме зараз ми хочемо звернути увагу на діяльність одного із фахівців цієї галузі.

11:30 28.04.2020

До уваги пенсіонерів! Скористайтеся  адресною послугою перукаря терцентру

   В умовах карантину діяльність українців значно обмежена. Особливо це стосується громадян похилого віку, які знаходяться у групі ризику. Це саме та категорія населення, якою опікується територіальний центр Коропської селищної ради. Людям похилого віку суворо заборонено виходити з дому, тому перукар відділення денного перебування Олена Корж, озброївшись гумовими рукавичками, маскою та дезінфікуючим засобом сміливо вирушає надавати послуги адресно. Замовлення приймаються по телефону, а послуги надаються згідно черги.

08:45 24.04.2020

Весняні роботи в стаціонарах терцентру       

  «Один весняний день рік годує» −  саме цю народну мудрість взяли на озброєння у відділеннях стаціонарного догляду сіл Нехаївка і Шабалинів територіального центру Коропської селищної ради і, не втрачаючи часу, взялися за обробіток земель.   

11:33 23.04.2020

Подарунки до Великодня від благодійника

Увесь світ і Україна зокрема переживають нині складні часи:  пандемія, людські втрати, економічні кризи. Але життя продовжується і, незважаючи ні на що, невпинно наближається найочікуваніше  свято всього православного люду - світле Христове Воскресіння.

16:08 17.04.2020

Якісне насіння для пенсіонерів Коропа

   Турбота про пенсіонерів − одне з основних завдань для  працівників територіального центру Коропської селищної ради. Сьогодні до організації завітали працівники  «Агроконтракту» з кращими сортами високоякісного вагового та пакетованого насіння овочевих, квіткових культур, кормових і газонних трав українських та зарубіжних селекцій. Насіння має високу схожість та врожайність, а тому користується великим попитом.

16:43 12.03.2020

Тепле весняне свято у стаціонарах терцентру

   Щороку напередодні Міжнародного жіночого дня директор територіального центру Коропської селищної ради Олександр Лаврик вирушає у відділення стаціонарного догляду Нехаївки та Шабалинова, аби особисто сказати вітальне слово кожній жінці, яка там мешкає.

12:43 06.03.2020

У терцентрі відзначили прекрасне свято весни 

   Наближається одне з найтепліших, найчарівніших свят весни  – Міжнародний жіночий день. Повсякчас звучать привітання та компліменти жінкам. Не відстає від громадськості і територіальний центр Коропської селищної ради. В оновленій залі, з яскравим квітчастим декором вітали працівники територіального центру жінок поважного віку.

16:38 04.03.2020

Різдвяні зустрічі

   Вже стало традицією в Різдвяні свята зустрічатися великою дружньою родиною в відділенні денного перебування територіального центру соціального обслуговування Коропської  селищної ради. Ось і сьогодні, січневого  дня,  завітали на захід пенсіонери Коропа.  Понад 30 гостей насолоджувались колядками та щедрівками, які подарували учасниці клубу «Вербиченька». Під час таких посиденьок їхні учасники вивчають  традиції  та обряди українського народу. 

16:06 10.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь