A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Зустріч у річницю заснування Червоного Хреста

   Сьогодні, 18 квітня, виповнюється 101 рік із часу створення  Товариства Червоного Хреста України – найбільшої за чисельністю  в країні гуманітарної організації. Її основне завдання − сприяння органам державної влади в їхній діяльності в гуманітарній сфері, захисті життя людини. Сьогодні, з нагоди річниці Червоного Хреста, у відділенні денного перебування територіального центру Коропської селищної радидо пенсіонерів Коропа завітала на  зустріч голова відокремленого підрозділу ЧОО Червоного Хреста у районі Таїсія Онопка.

16:45 18.04.2019

Затишна зустріч із місцевою письменницею

   Сьогодні в територіальному центрі Коропської селищної ради презентувала свою книгу «Солодкий смак гіркоти» наша землячка, талановита письменниця і поетеса Валентина Михайленко. Електоратом на презентації були студенти Університету третього віку.

14:49 04.04.2019

Допомога від депутата

   33 новеньких велосипедів-дорожників придбали нещодавно для соціальних робітниць Коропського територіального центру за сприяння Анатолія Євлахова.

11:10 27.03.2019

Студентки – прабабусі

   Минулої п’ятниці дві студентки Університету третього віку взяли участь у розважальному шоу «Супер – прабабусі!», що відбувалося на сцені Коропського будинку культури.

12:10 25.03.2019

«Шевченківські дні» в територіальному центрі

    У територіальному центрі Коропської селищної ради тривають «Шевченківські дні». Заняття в клубах «Берегиня», «Любисток» та в Університеті третього віку проходять під гаслом «Кобзареве слово міцніше за граніт».

12:05 14.03.2019

«Шарм» знову засіяв на головній сцені громади

   Вже другий рік поспіль учасники танцювального клубу «Шарм», що діє при територіальному центрі Коропської селищної ради, взяли участь у традиційному регіональному огляді-фестивалі кращих аматорських танцювальних колективів та окремих виконавців.

11:58 11.03.2019

І в 101 можна радіти життю!

   «Життя прожити – не поле перейти», − каже народна мудрість. А от підопічній відділення стаціонарного догляду села Шабалинів Бог відпустив аж 101 рік життя! Саме з  нагоди Дня народження до Дубатовк Марії Петрівни на гостини завітали директор територіального центру Олександр Лаврик та сільський староста Микола  Сальнюк.

09:37 11.03.2019

Завдяки подарунку заготовляти дрова стане простіше

   Відділення стаціонарного догляду у Нехаївці опікується 22 самотніми дідусями та бабусями, які на схилі років залишилися без підтримки та піклування рідних, один на один з власними бідами. Тут вони знайшли свій другий дім: власні кімнати, постійний нагляд лікаря, смачну та поживну їжу та ще один дуже важливий аспект: тепло і затишок в холодні осінні та зимові дні.

09:15 11.03.2019

8 Березня у стаціонарах терцентру

   Наближається тепле, сонячне, весняне свято – Міжнародний жіночий день. Чоловіки метушаться, купують квіти, подарунки, вітають жінок: дружин, мам, доньок, колег. А в директора територіального центру Коропської селищної ради Олександра Лаврика є ще одна категорія жінок, які чекають на його приїзд і увагу до себе – це самотні жінки похилого віку, що проживають у стаціонарних відділеннях постійного догляду в Шабалинові та Нехаївці

17:13 07.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь