A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Представники пільгових категорій з 12 березня зможуть безкоштовно отримати благодійну допомогу - речі б/у

До територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради надійшла благодійна допомога від РО ЧХМ «Милосердя та духовне відродження» − одяг, взуття та білизна, що були у вжитку.

10:58 09.03.2021

Уже майже тиждень у Коропі надається послуга безкоштовного гарячого харчування для тридцяти самотніх підопічних терцентру

Цей соціальний проект фінансують американці українського походження − Злучений Український Американський Допомоговий Комітет. Обіди готує один із місцевих закладів громадського харчування. А доставляються їх соціальні робітники.

15:47 03.03.2021

Підсумки благодійної акції терцентру: 88 людей безкоштовно отримали одяг і взуття

Два тижні поспіль громадяни похилого віку, люди з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи мали змогу отримати в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради безкоштовний одяг, взуття, білизну та інші товари домашнього вжитку. За цей період необхідними речами було забезпечено 88 осіб згаданих категорій. 

10:57 22.02.2021

У територіальному центрі відбулася презентація нового роману Валентини Михайленко «Любов і демони»

Суцільне задоволення слухати та спілкуватися з нашою землячкою, поетесою, письменницею, мудрою, інтелігентною Валентиною Микитівною. Студенти Університету третього віку залюбки відвідують її лекції, незалежно від заявленої теми. А щоб прочитати новий роман, утворилася велика черга із поціновувачів творчості пані Валентини.

11:17 11.02.2021

Тренування відбудеться за будь-якої погоди

Все більше і більше бажаючих вступити в члени клубу «Довголіття» звертається до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради. Ще пів року тому, під час створення клубу, були сумніви, чи знайдеться достатньою активістів, які готові вести здоровий спосіб життя, підтримувати фізичну форму. А вже сьогодні все гостріше постає потреба розділити учасників на дві підгрупи, адже з восьми сміливців кількість бажаючих виросла до 15.  Їм невідомо, що таке лінощі, вони самовіддано і  вперто працюють над собою та можуть сміливо пишатися досягненим.

18:27 09.02.2021

В Університеті третього віку проводять навіть вечорниці

Зимовий період (від Покрови до Великого посту) для українських жінок був вільним від роботи по господарству, тому саме в цей час вони збиралися на вечорниці. Посиденьки, супрядки, бесіда, ночліжки, досвітки −в різних регіонах України ці зібрання мали різну назву, але завжди одну мету. Тут жінки спілкувалися, жартували, розважалися та робили спільну роботу. Підтримати народні традиції взялися студентки Університету третього віку.

14:19 04.02.2021

День Святого Миколая – радість для всіх

Наближається велике православне свято − день Святого Миколая. Малеча з нетерпінням чекає на подарунки. А от люди поважного віку зазвичай уже не чекають ні від кого на такі приємності... І саме тому працівники територіального центру Коропської селищної ради приготували несподіванку для найактивніших студентів Університету третього віку: кожному вручили пакунки з мандаринами та цукерками від Святого Миколая.

10:56 18.12.2020

Відвідали інвалідів війни

Сьогодні, в Міжнародний день людей з інвалідністю, працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради завітали до інвалідів Другої світової війни.

11:25 03.12.2020

День студента – свято без меж і кордонів. Студенство Університету третього віку підтверджує це!

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це − Міжнародний день студента. Це свято зближує і молодих, і літніх людей усього світу. Воно не має меж і кордонів. Працівники територіального центру Коропської селищної ради вітають своїх студентів Університету третього віку, що діє при відділенні денного перебування.

13:54 17.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь