A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У терцентрі вшанували вчителів

Дата: 04.10.2019 09:56
Кількість переглядів: 1282

  Фото без описуНапередодні Всесвітнього Дня вчителя в територіальному центрі Коропської селищної ради зібралися працівники освітянської ниви, які кращі роки власного життя присвятили дітям.

   Вони навчали малечу писати рівні палички та кругленькі нулі, складати літери в склади, склади в слова…; навчали підлітків поведінки в суспільстві, мати власну думку, вміти відрізнити добре від поганого; навчали юнаків та дівчат безпомилково обрати майбутню професію та дорогу в життя. А нині вони вийшли на заслужений відпочинок та й тепер не залишаються поза увагою.

  Працівники територіального центру вже третій рік поспіль влаштовують урочисту зустріч педагогів, які досягли пенсійного  віку. Щоразу в організації подібних заходів сприяє директор Коропської школи Іван Головешко. Він із теплотою та шаною ставиться як до працюючих пенсіонерів, так і до вчителів, які залишили свою трудову діяльність.

   Цьогоріч на святі були присутні освітяни не тільки з Коропа, а й із Риботина, Рождественського, Карильського.

   Із привітальним словом, згадуючи власні шкільні роки, до них звернувся директор територіального центру Олександр Лаврик. Він побажав їм не старіти душею, не втрачати віри в краще та нагадав, що двері нашого закладу завжди відчинені для кожного з них.

Фото без опису

   На  святковому концерті деякі вчителі почитали власні твори. Так, Валентина Городня вже традиційно до сліз розсмішила публіку новою гуморескою. Щороку всі чекають від неї нових гумористичних шедеврів, і вона не розчаровує.

Фото без опису

   Вчителька Рождественської школи здивувала всіх акапельним співом. Учасники гуртів «Вербиченька» та «Шарм» дарували гостям пісні і танці. Ведуча Лідія Школа, яка і сама 16 років віддала роботі в початкових класах, з особливим теплом зверталася до кожного вчителя, читала вірші та ділилася спогадами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Продовжили спілкування за чашкою чаю. Хто соромився вийти до мікрофона, зараз із задоволенням почитав свої твори колишнім колегам. Хоча, вчителів колишніх не буває, адже це не професія – це покликання!

Фото без опису

Фото без опису

   Із прийдешнім святом вас, шановні вчителі! Хай посіяне вами добро проросте в душах учнів і дасть щедрі плоди на радість людям, на процвітання України!

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь