Майстер-клас із приготування фрешу з моркви провели в терцентрі
Приємно усвідомлювати, що в моду входить щось корисне, природне, натуральне. Наприклад, серед сучасної молоді дедалі актуальнішою стає тема здорового способу життя. Не відставати вирішили і студенти Університету третього віку територіального центру Коропської селищної ради. На сьогоднішньому занятті розглядали тему корисного харчування, адже воно і є запорукою здорового способу життя.
Осінь − час дозрівання фруктів та овочів, і було б нерозумно цим не скористатися. Буряк, морква, яблука, груші, гарбузи – все це є в кожному дворі, безкоштовно. З цієї городини та плодів саду можна і варто робити корисний, вітамінний напій − фреш. Свіжовичавлений сік містить таку кількість вітамінів, мінералів, антиоксидантів, як жоден інший напій. Він покращує травлення, збагачує кератином, знижує тиск, підвищує імунітет, залежно від того, з чого вичавлений. Працівники територіального центру вчать своїх студентів, як правильно приготувати та вживати фреш, проводять-майстер класи, дегустації.
Подібні лекції проходять уже не вперше. Минулого року розглядали, готували, смакували напої та наїдки з гарбуза. Сьогодні прийшов час моркви. Корисних овочів безліч, тож будемо продовжувати і надалі вчитися брати корить від продуктів, які для кожного доступні і містять в собі безцінний скарб вітамінів та поживних речовин для нашого організму.
За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)