Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прибрали й причепурили біля дому Кибальчича

Прибрали й причепурили біля дому Кибальчича

  Свій робочий тиждень працівники регіонального історико-археологічного музею розпочали із фізичної праці – прибрали на території меморіального музею Миколи Кибальчича, будинку, де народився наш відомий земляк.

17:29 16.09.2019

Про плани – на щотижневій нараді

Про плани – на щотижневій нараді

   Робочий тиждень у Коропській селищній раді розпочався із ранкової наради, яку провів селищний голова Віктор Журавель із заступниками та керівниками структурних підрозділів ради. На заході підсумували попередню роботу та спланували подальші заходи. Так, 23 вересня пройде засідання виконавчого комітету, 25 вересня – сесійне засідання.

10:57 16.09.2019

Керівники громад Чернігівщини та їхніх комунальних підприємств приїздили до Коропа навчатися

Керівники громад Чернігівщини та їхніх комунальних підприємств приїздили до Коропа навчатися

Чернігівське Регіональне відділення Асоціації міст України, членом якої є Коропська об’єднана громада, реалізує проєкт із назвою «Маршрут успіху». У його рамках у п'ятницю, 13 вересня, в гості до Коропської об’єднаної громади завітали голови, заступники голів рад, а також керівники комунальних підприємств територіальних громад, які є членами Асоціації міст України. Темою візиту на «далеку північ Чернігівщини», як називають Короп, стали кращі практики управління житлово-комунальним господарством громади.

17:15 15.09.2019

Ремонтують глядацьку залу Коропського будинку культури

Ремонтують глядацьку залу Коропського будинку культури

Розпочався капітальний ремонт нежитлової будівлі (будинок культури) комунального закладу «Коропський будинок культури». Зала не знала капремонту вже понад 40 років.  Сьогодні разом із начальником відділу культури та туризму Коропської селищної ради Людмилою Самойловською відвідали об’єкт, аби поінформувати про хід ремонту.

15:35 12.09.2019

Вшанували світлу пам’ять Сергія Хурдепи  в річницю його загибелі

Вшанували світлу пам’ять Сергія Хурдепи  в річницю його загибелі

   Сьогодні у Вишеньках пом’янули бійця АТО, водія розвідувальної роти 72 аеромобільної десантної бригади Сергія Хурдепу. Він загинув чотири роки тому у Волновасі на Донеччині. Молоде життя обірвалося на 23-му році…

15:02 06.09.2019

Договір на вивезення сміття можна укласти будь-коли

Договір на вивезення сміття можна укласти будь-коли

    Нагадуємо жителям Коропа про послугу із вивезення сміття, яку надає комунальне підприємство «Благоустрій». Це зручно: раз на місяць усе, що вам уже не потрібне, комунальники заберуть просто із-під вашого двору. Особливо це актуально для тих, хто не має свого транспорту. Для того, щоб скористатися послугою, вам лише потрібно укласти договір.  

11:48 06.09.2019

Замість ям – рівненький асфальт

Замість ям – рівненький асфальт

   У Шабалинові на вулиці Центральній зробили капітальний ремонт дорожнього покриття. Це стало можливим завдяки субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

17:58 03.09.2019

Школі знов сказали дружно свій «Привіт!»

Школі знов сказали дружно свій «Привіт!»

   Сьогоднішній погожий ранок, спочатку дихнувши прохолодою, все ж усміхнувся сонечком і обдарував теплом. Справжнісіньке літо… От тільки про те, що надворі молодий вересень, яскраво нагадали ошатно вбрані школярики із букетами в руках, котрі поспішали до рідної школи. Сьогодні в 9 загальноосвітніх навчальних закладах Коропської громади відшуміли Перші дзвоники. Вони покликали за парти 118 першокласників. Всього ж новий навчальний рік розпочали 1340 учнів.

18:02 02.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь