Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні земляки!

Шановні земляки!

  Вітаю Вас із Днем захисника України – святом, яке увібрало в себе багаті та славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

09:51 14.10.2019

Музей започатковує традиції

Музей започатковує традиції

   Не сховище старовинних речей, а відкритий і доступний простір для цікавих зустрічей і спілкування, отримання нових знань та незабутніх вражень. Саме такого курсу дотримується Коропський регіональний історико-археологічний музей, у який сьогодні, 13 жовтня, запросили гостей на перші Покровські читання.

19:27 13.10.2019

Найсильніші і найспритніші козаки навчаються в Риботині

Найсильніші і найспритніші козаки навчаються в Риботині

   Підтвердженням цьому стали результати національно-патріотичного турніру «Козацьке свято», яке провели сьогодні в Коропському культурно-спортивному комплексі «Аполлон» із нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва. Команда Риботинського навчально-виховного комплексу, яку склали старшокласники Ростислав Гурський, Олександр Зима, Микола Мирзак, Роман Смоголь, Ростислав Джуган і Денис Килко, повернулася додому із перемогою, чемпіонським кубком, якісним м’ячем для футзалу і прекрасними враженнями.

21:34 12.10.2019

Коропчани вшанували захисників України

Коропчани вшанували захисників України

   Уже вкотре 14 жовтня ми відзначатимемо всенародне свято України, в якому органічно поєднується і церковний празник Покрови Пресвятої Богородиці, й історично пов’язаний із ним День Українського козацтва, і державне свято − День захисника України. Заходи вшанування мужніх синів нашого народу, наших земляків, які заслужено носять звання українського захисника, відбулися сьогодні в Коропі.

12:35 11.10.2019

Вдосконалили знання законодавства про публічні закупівлі

Вдосконалили знання законодавства про публічні закупівлі

   Семінар-тренінг «Українське законодавство про публічні закупівлі» пройшов сьогодні в залі засідань Коропської селищної ради. Участь у навчанні взяли секретар селищної ради й працівники апарату, представники відділу культури та туризму, соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування, відділу освіти, комунальних підприємств, які працюють із тендерами чи робитимуть це у майбутньому.

13:53 10.10.2019

Опалювальний період 2019-2020 розпочато

Опалювальний період 2019-2020 розпочато

  Розпорядження про це Коропський селищний голова Віктор Журавель підписав 8 жовтня.  У зв’язку зі значним зниженням температури зовнішнього повітря першочергова подача теплової енергії забезпечуватиметься із 9 жовтня у заклади системи соціального захисту населення, дошкільні та загальноосвітні заклади, про що йдеться в тексті документа.

18:03 09.10.2019

Через страх назавжди втратити дітей жінка опанувала себе, позбулася згубної звички… і зберегла сім’ю

Через страх назавжди втратити дітей жінка опанувала себе, позбулася згубної звички… і зберегла сім’ю

   Цей рік став по справжньому переломним у житті 41-річної жительки одного із сіл Коропської об’єднаної громади. Вона разом із чоловіком вирішила придбати нове житло, облаштувала його, веде господарство, в хаті чисто і натоплено, діти поряд. А ще минулої осені через невиконання батьківських обов’язків її маленьких дітей – хлопчика й дівчинку − вилучили з родини й доставили до районної лікарні, а в суді згодом навіть розглядалася справа про позбавлення її батьківських прав. На щастя, жінці мало не останньої миті вдалося опанувати себе, пройти курс лікування від алкогольної залежності, врятувати родину, повернутися до нормального життя.

14:53 09.10.2019

На крок ближче до будівництва водогону у Вишеньках

На крок ближче до будівництва водогону у Вишеньках

   На позачергове засідання зібралися сьогодні члени виконавчого комітету Коропської селищної ради. Терміновість знадобилася через затвердження проектно-кошторисної документації на будівництво водогону та водонапірної башти у Вишеньках Вишеньківського старостинського округу. Провів захід селищний голова Віктор Журавель.

16:02 08.10.2019

Про те, чим живе громада – на нараді

Про те, чим живе громада – на нараді

   Сьогодні, 7 жовтня, Коропський селищний голова Віктор Журавель провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради та директорами комунальних підприємств. На заході обговорили нагальні питання життя громади, першочергові завдання та плани.

15:55 07.10.2019

Перевірили готовність до зими у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах

Перевірили готовність до зими у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах

   Вісім сімей у Поліському, Атюші та Рождественському, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, відвідали сьогодні працівниці соціальних служб Коропської громади і представник районного сектору держслужби з надзвичайних ситуацій. Візит здійснили із важливою метою – перевірити, чи всі підготувалися до зими.

15:25 07.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь