Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Янголи світла"

"Янголи світла"

           ПРЕС - РЕЛІЗ  Чернігівського обласного фестивалю-конкурсу української патріотичної пісні та поезії часів Революції Гідності та АТО  «ЯНГОЛИ СВІТЛА»

14:07 14.03.2017

Нарада з першим заступником

Нарада з першим заступником

    Відбулася нарада, яку провів перший заступник селищного  голови Василь Кравченко. Він звернув увагу на питання   щодо передачі майна та зобов’язань сільських рад до Коропської селищної ради, завершення розробки Плану соціально- економічного розвитку об’єднаної територіальної громади  Коропської селищної ради на 2017 рік, питання щодо передачі із старостатів, які ввійшли в Коропську громаду договорів оренди землі  в межах населеного пункта, а також питання прибирання територій організаціями.

11:25 13.03.2017

Огляд-фестиваль

Огляд-фестиваль

   12 березня в районному будинку культури відбувся VІІ огляд-фестиваль танцювальних аматорських колективів та окремих виконавців. Огляд пройшов на  високому професійному  та технічному рівні про що свідчила велика кількість глядачів в залі. На заході була присутня начальник відділу культури і туризму  Короської селищної ради Людмила Самойловська.

11:12 13.03.2017

Презентація наукової праці

Презентація наукової праці

  10 березня  2017 року в Коропській центральній бібліотеці відбулась значима подія, на яку була запрошена начальник відділу культури і туризму Коропської селищної ради Людмила Самойловська.

15:32 10.03.2017

«Кобзар - наша любов і святиня»

«Кобзар - наша любов і святиня»

   Вчора в читальному залі Коропської бібліотеки відбувся захід, присвячений  вшануванню Т.Г. Шевченка. Посеред зали організована книжкова виставка-портрет «Кобзар - наша любов і святиня».

15:27 10.03.2017

День землевпорядника України

День землевпорядника України

   Професійне свято – День землевпорядника - відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня з 1999 року, коли таким чином Указом Президента № 1556/99 була підтримана ініціатива Державного комітету України з земельних ресурсів і Спілки землевпорядників України.

12:01 10.03.2017

Вшанування пам’яті Кобзаря

Вшанування пам’яті Кобзаря

   Сьогодні, 9 березня, перший заступник селищного голови Василь Кравченко та секретар селищної ради Людмила Гавриленко взяли участь в урочистій лінійці, присвяченій 203-й річниці від Дня народження українського поета і письменника Тараса Шевченка.

15:57 09.03.2017

Заступник Міністра приїздив до нас… на розвідку

Заступник Міністра приїздив до нас… на розвідку

  Минулої суботи на Коропщині побував  заступник Міністра  охорони здоров’я України О.В. Лінчевський. Відвідати  провінційний район його спонукало звернення  депутатів районної ради, в якому йдеться про  необхідність збереження профілю  Коропської районної лікарні, яке заступнику Міністра передав селищний голова Віктор Журавель і запросив  відвідати нашу громаду.

13:09 07.03.2017

Інформація виборчої комісії

Інформація виборчої комісії

    Коропська селищна виборча комісія повідомляє, що у зв'язку з призначенням на 14 травня 2017 року перших виборів старост  сіл Коропської селищної об'єднанної територіальної громади, керуючись ч.7 ст.15 Закону України «Про місцеві вибори» виборчий процес розпочинається з 25 березня 2017 року.

11:19 07.03.2017

Привітали матерів загиблих воїнів

Привітали матерів загиблих воїнів

    Напередодні жіночого свята 8 Березня селищний голова Віктор Журавель разом з в.о. голови районної державної адміністрації Валентиною Саволєй та головою районної ради Михайлом Мазуренком відвідали матерів загиблих воїнів в зоні АТО.

09:13 07.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь