Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

За небайдужість, добрі та чуйні серця – уклін і щира вдячність

За небайдужість, добрі та чуйні серця – уклін і щира вдячність

  У круговерті щоденних справ та дрібних турбот хвилюємося і переживаємо, навіть і не знаючи, що зовсім поряд  хтось бореться зі справжньою бідою, що загрожує життю…   Не так давно начальниці відділу фінансово-господарського забезпечення селищної ради, головному бухгалтеру Олені Іванівні Протасовій довелося боротися із тяжкою хворобою. На лікування терміново знадобилися великі суми грошей. Добре, що знайшлося чимало небайдужих людей, які підтримали і морально, і фінансово, простягнули руку допомоги, виручили в біді. І сьогодні Олена Іванівна звертається до всіх зі словами подяки.

16:03 03.10.2019

На якій стадії будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в Нехаївці

На якій стадії будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в Нехаївці

На інспекції об’єкта, що споруджується за державною програмою коштом держбюджету зі співфінансуванням із місцевого бюджету селищної ради, побував сьогодні селищний голова Віктор Журавель. Замовник робіт – Управління капітального будівництва обласної державної адміністрації. Будівельні роботи, як ми раніше повідомляли, розпочали на початку весни. Сьогодні тут будують каналізацію, попереду – внутрішні й зовнішні роботи, яких чимало. Тож поки що виникають сумніви, що амбулаторію здадуть в експлуатацію у грудні, як обіцяли на початку.

17:06 02.10.2019

Тепер у Коропі працює  точка базування Укрпошти

Тепер у Коропі працює точка базування Укрпошти

  Наш район більше не обслуговує Мена, як було раніше. Шість менських пересувних поштових бригад, які до цього привозили до нас посилки, періодику й приймали платежі, перевели до Коропа. Вчора вони вперше виїхали на маршрути. Із відкриттям тут точки базування, до речі, всього одинадцятої в області, місцеві люди отримали роботу і пристойну зарплату, а користувачі, сподіваємося, покращення й наближення послуг.

15:39 02.10.2019

Через випалювання рослинності на полях - пожежі й тяжкі ДТП

Через випалювання рослинності на полях - пожежі й тяжкі ДТП

  Державне агентство автомобільних доріг України відповідно до Закону України «Про дорожній рух» інформує про недотримання громадянами та підприємствами агропромислового комплексу правил пожежної безпеки на сільськогосподарських угіддях, що призводить до їх самозаймань та задимлення навколишнього природного середовища, в тому числі автомобільних доріг загального користування.

12:49 02.10.2019

Свято людей поважного віку відзначили у Коропі

Свято людей поважного віку відзначили у Коропі

   Першого дня жовтня ми відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана. Але так не хочеться використовувати слово «похилий», що не дарує приємних і радісних емоцій. Значно краще підходить слово «поважний», бо воно відображає шану до тих людей, які прожили у праці довгі роки, зростили дітей і внуків, досягли певних висот, здобули життєвий досвід і нині на заслуженому відпочинку. І саме повагою, вдячністю, щирими словами підтримки та шани було сповнене свято, яке пройшло сьогодні в залі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради для наших земляків, у життя яких завітала лагідна багряна осінь.

18:10 01.10.2019

Через «електричну» ситуацію звертатимуться до Кабміну

Через «електричну» ситуацію звертатимуться до Кабміну

   Учорашня ситуація із відключенням світла увечері в частині Коропа і в усьому Риботині сколихнула людей і нині активно обговорюється. Про залежність від електроенергії кожного господарства нині говорити марно. Особливо, коли на носі зима, і в людей від електрики працює не лише побутова техніка, а і життєво важливий обігрів осель. Люди телефонували за звичкою в РЕМ (нині це вже Коропська дільниця Бахмацького РЕМу), але відповіді не було: після реформування тут уже немає цілодобового диспетчера. Тож набирали на мобільний і селищному голові.

15:01 01.10.2019

У День усиновлення – щирі слова й подарунки

У День усиновлення – щирі слова й подарунки

  Сьогодні, у день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові і їхньої матері Софії, які втілюють ідеали мудрості й відкритого серця, в Україні відзначають День усиновлення. Це свято всіх усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів і патронатних вихователів – людей із широкою, самовідданою душею та серцем, любові в якому вдосталь для всіх. Такі люди заслуговують на повагу і визнання. Вітання із нагоди сьогоднішнього свята отримали представниці прийомної сім’ї Жижкунів із Билки та опікуни Сергієнки із Коропа.

18:42 30.09.2019

Відомі імена лауреатів восьмої літературно-мистецької премії імені Василя Нікітіна

Відомі імена лауреатів восьмої літературно-мистецької премії імені Василя Нікітіна

   Визначна культурно-мистецька подія відбулася минулої п’ятниці в читальному залі Коропської центральної районної бібліотеки для дорослих. Стали відомими імена лауреатів премії імені нашого видатного земляка, поета і журналіста:

09:42 30.09.2019

Із 1 жовтня 2019 року не зможемо використовувати монети 1, 2 та 5 копійок для готівкових розрахунків

Із 1 жовтня 2019 року не зможемо використовувати монети 1, 2 та 5 копійок для готівкових розрахунків

Монети 1, 2 та 5 копійок перестануть бути платіжним засобом в Україні та будуть вилучені з готівкового обігу із 1 жовтня 2019 року. Також з обігу поступово виводитиметься монета номіналом 25 копійок, яка поки залишиться платіжним засобом. Але ті монети номіналом 25 копійок, що потраплятимуть у банки, не повертатимуться назад у обіг і поступово їх ставатиме все менше.

16:34 26.09.2019

  Про переваги створення ОСББ говорили в Коропі

  Про переваги створення ОСББ говорили в Коропі

   Минулої п'ятниці на інформаційну зустріч до нас приїздила консультантка з підтримки створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в області Світлана Рожок. Участь у заході, що пройшов у залі засідань селищної ради, взяли керівники та члени ОСББ, голови будинкових комітетів, працівники апарату селищної ради.

11:23 26.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь