Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Шабалинівському будинку народних традицій і дозвілля – ремонт

У Шабалинівському будинку народних традицій і дозвілля – ремонт

  Тут за рахунок коштів загального фонду місцевого бюджету Коропської селищної ради  розпочався ремонт даху, який протікає. Майстри замінять балки й шифер, зроблять утеплення мінватою. Також замінять електрооснащення сцени.

14:27 24.09.2019

Громадське обговорення

Громадське обговорення

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання присвоєння  імені Леоніда Каденюка скверу біля музейного експонату «Літак» в смт Короп.

17:40 23.09.2019

Про підготовку до зими – на виконкомі

Про підготовку до зими – на виконкомі

   Підготувати установу чи підприємство до роботи в осінньо-зимовий період – надважливе й відповідальне завдання кожного керівника. А особливо, якщо ця установа надає послуги людям чи від неї залежить життєдіяльність громади. Тож під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віктор Журавель, керівники комунальних підприємств, відділів культури та туризму, освіти, а також територіального центру звітували про те, як вони на сьогодні підготувалися до холодів.

17:16 23.09.2019

Вшанували визволителів рідного краю

Вшанували визволителів рідного краю

   Сьогодні, 20 вересня, коропчани взяли участь в урочистому мітингу, присвяченому Дню партизанської слави та 76-ій річниці визволення Чернігівщини та Коропщини від нацистських загарбників – священним датам, що відзначаються цими вересневими днями.

16:21 20.09.2019

Вулицю Київську економно освітлили

Вулицю Київську економно освітлили

   У розмовах із кількома коропчанами почули, що вони здивовані змінами на вулиці Київській, які видно у вечірній час. Замість тьмяного жовтуватого освітлення воно стало яскравішим, «білішим». І не дивно: днями тут встановили 35 світлодіодних ліхтарів.

08:15 20.09.2019

Лебедине чудо в Рождественському

Лебедине чудо в Рождественському

− А у нас – справжнє Чудо, − роздався зранку в телефонній «трубці» голос старости Рождественського старостинського округу  Анатолія Гейка. Розмова велася сьогодні, 19 вересня, коли православні віряни відзначають день архангела Михаїла, в народі – Михайлове Чудо. – До сусідки, Ганни Костянтинівни Зязі, прийшли майже під хату четверо лебедів. Цікаво було б, аби сфотографували, написали.

15:56 19.09.2019

Вітання – нашим рятівникам

Вітання – нашим рятівникам

   Пожежа… Те, від чого ми молимося, чого боїмося. Те, що може забрати все нажите роками, розділити життя на «до» і «після», або і зовсім відняти його… Добре, що є серед нас ті, хто готовий будь-якої миті мужньо вступити у боротьбу із вогняною стихією, зберегти, врятувати, і запобігти біді. Рятувальники по всій країні сьогодні відзначають своє професійне свято. Із цієї нагоди вітання, звісно ж, отримали й коропські вогнеборці.

12:31 17.09.2019

Прибрали й причепурили біля дому Кибальчича

Прибрали й причепурили біля дому Кибальчича

  Свій робочий тиждень працівники регіонального історико-археологічного музею розпочали із фізичної праці – прибрали на території меморіального музею Миколи Кибальчича, будинку, де народився наш відомий земляк.

17:29 16.09.2019

Про плани – на щотижневій нараді

Про плани – на щотижневій нараді

   Робочий тиждень у Коропській селищній раді розпочався із ранкової наради, яку провів селищний голова Віктор Журавель із заступниками та керівниками структурних підрозділів ради. На заході підсумували попередню роботу та спланували подальші заходи. Так, 23 вересня пройде засідання виконавчого комітету, 25 вересня – сесійне засідання.

10:57 16.09.2019

Керівники громад Чернігівщини та їхніх комунальних підприємств приїздили до Коропа навчатися

Керівники громад Чернігівщини та їхніх комунальних підприємств приїздили до Коропа навчатися

Чернігівське Регіональне відділення Асоціації міст України, членом якої є Коропська об’єднана громада, реалізує проєкт із назвою «Маршрут успіху». У його рамках у п'ятницю, 13 вересня, в гості до Коропської об’єднаної громади завітали голови, заступники голів рад, а також керівники комунальних підприємств територіальних громад, які є членами Асоціації міст України. Темою візиту на «далеку північ Чернігівщини», як називають Короп, стали кращі практики управління житлово-комунальним господарством громади.

17:15 15.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь