A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч, на яку так чекали, відбулася

Зустріч, на яку так чекали, відбулася

   На гостини до членів районного творчого клубу «Первоцвіти Коропщини» вчора 1 серпня, завітала відома українська письменниця, голова Чернігівської обласної організації Національної спілки письменників України, авторка численних поетичних збірок, низки прозових творів, Ганна Арсенич-Баран. У читацькій залі Коропської бібліотеки зібралися поціновувачі її творчості, аби ближче познайомитися з цією талановитою жінкою.

11:36 02.08.2019

Станіслав Ковтун – приклад сміливості, мужності, патріотизму для всіх нас

Станіслав Ковтун – приклад сміливості, мужності, патріотизму для всіх нас

   Вранці, 31 липня, п’ять років тому, атюшанин Станіслав Ковтун зробив свій останній подих… Після  чого молоде життя забрала ворожа снайперська куля. Все сталося в бою під містом Шахтарськ, коли наші хлопці зійшлися з ворогом, захищаючи територіальну цілісність рідної країни. Трагічної річниці біля меморіального комплексу героїчним односельцям в Атюші, що на вулиці Захисників Вітчизни, відбувся захід спомину і шани.

15:18 31.07.2019

Всімнадцяте засяяла зірка Миколаївського ярмарку

Всімнадцяте засяяла зірка Миколаївського ярмарку

   Сільський староста на лімузині, русалка на гіроскутері, молодиця на продаж у звичайному сільському господарському візку-«тачці» – чого тільки не було під час веселого карнавального проходження на традиційному  Миколаївському ярмарку, що дзвенів 27 липня в серці Коропа. Зрозуміло, чому на цю дивину приходять подивитися багато людей.  А ще ярмарок – традиційне місце зустрічі земляків і друзів, епіцентр розваг та мистецтва, широка локація торгівлі й щедрих пригощань. Чим же вражало та чарувало цьогорічне свято, як веселилися коропчани та гості – читайте в матеріалі.

17:36 30.07.2019

На виконкомі розглянули питання зі сфери соціального захисту

На виконкомі розглянули питання зі сфери соціального захисту

   Засідання виконавчого комітету Коропської селищної ради, що пройшло сьогодні, 30 липня, провів Коропський селищний голова Віктор Журавель. Перед початком роботи він, користуючись нагодою, подякував усім присутнім, які були залучені до підготовки та проведення Миколаївського ярмарку в Коропі, а особливо – сільським старостам, які потрудилися для гідного представлення своїх громад. Далі члени виконкому перейшли до розгляду питань, яких на засідання цього разу було винесено десять.

17:02 30.07.2019

Ярмарок відбувся. Можна робити кілька висновків

Ярмарок відбувся. Можна робити кілька висновків

   У посиленому режимі роботи працювали коропські комунальники, готуючись до ярмаркового дійства. Їм допомагали працівники місцевих організацій, установ, приватних підприємств, котрі причепурювали прилеглі території. Тут є кому дякувати.

09:30 30.07.2019

Вшанували пам’ять Ігоря Яроша

Вшанували пам’ять Ігоря Яроша

    Минув рік, як біля села Зелене Поле поблизу  Красногорівки Донецької області трагічно обірвалося життя нашого земляка Ігоря Яроша – уродженця Краснопілля, учасника бойових дій, кадрового офіцера,  який служив за контрактом у 92-й окремій механізованій бригаді Збройних Сил України.

14:59 29.07.2019

Миколаївський ярмарок-2019: об’єднуючи земляків, об’єднуючи покоління

Миколаївський ярмарок-2019: об’єднуючи земляків, об’єднуючи покоління

   У суботу, 27 липня, Короп із тихого і переважно малолюдного містечка перетворився на шумний і нестримний центр розваг, традицій, мистецтва, смаколиків і народної творчості. Тут уже всімнадцяте провели Миколаївський ярмарок. Свято зібрало багатьох гостей, які приїхали зі щирими вітаннями, виробами, гостинцями і своїм талантом, і, звісно, – за незабутніми враженнями!

09:51 29.07.2019

Рейтинг громад Чернігівської області

Рейтинг громад Чернігівської області

   Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу»  провів аналітичне дослідження рівня інституційної спроможності та сталого енергетичного розвитку малих та середніх громад України.

13:13 26.07.2019

Про святкове й робоче – на нараді

Про святкове й робоче – на нараді

   Традиційну щотижневу нараду провів сьогодні Коропський селищний голова Віктор Журавель разом зі своїми заступниками, керівниками відділів та комунальних підприємств селищної ради.

15:01 22.07.2019

Чарував і вражав несподіванками День села в Атюші

Чарував і вражав несподіванками День села в Атюші

  До недавнього часу в Атюші – найбільшому селі Коропщини − не святкували День села. Говорять, що давніше така традиція була, та з часом призабулася… Торік це вирішили змінити, й відновили проведення свята, обравши його датою суботу після закінчення Петрового посту. І хоч кажуть, що перший млинець глевкий, та завдяки старанню організаторів День села красувався гостинним, смачним і гарним короваєм. Таким свято було і рік потому, минулої суботи, коли атюшани знову зібралися на День села. Тут був прекрасний концерт, щедра лотерея, смачні пригощання та розваги до світанку.  Визначною подією святкового дня стало відкриття біля школи майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям.

15:40 19.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь