A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Турнір з настільного тенісу пам’яті земляка - «афганця»

   Вже стало доброю традицією проводити в Атюші турнір з настільного тенісу пам’яті Михайла Кравченка до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, що відзначається 15 лютого. Цього року односельці досить активно відгукнулися на запрошення оргкомітету. Зустрілись шанувальники тенісної ракетки кількох поколінь. Це ціла плеяда в історії непрофесійного спорту села і району: М. О.Кисіль, М.М. Донець, О.С.Паянок, П.Ф.Хруль, Г.С.Кириченко, М.С.Бережний, В.М.Пискун, В.Г.Олійник, А.М.Приходько, В.В.Баранець, А.В.Грибач, Р.Є.Передрій.

18:39 14.02.2020

Яскраво квітнуть юні творчі перемоги

   Приємну новину повідомили днями з Коропського центру дитячої та юнацької творчості. Надійшли результати конкурсів, у яких брали участь талановиті вихованці закладу. Надбань обласного і Всеукраїнського та рівнів,  про які хочеться розповісти, чимало.

18:22 11.02.2020

Всеукраїнський проєкт - педагогічний форум «Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS»

   Громадська організація «Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти», Громадська організація «Українська ланка Європейської Асоціації Викладачів-Струнників» (ESTA Україна), Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти підтримали директора Дитячої школи мистецтв № 5 ім. І.О. Дунаєвського м. Харкова, члена Координаційної ради ГО «Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти» Кравчук Оксану Вікторівну з ініціативою проведення Всеукраїнського проекту - педагогічного форуму «Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS», що відбуватиметься на основі залучення кращих вітчизняних та європейських практик.

13:46 11.02.2020

Нестрашний нам карантин!

   Вихованці Коропського дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» разом із вихователями влаштували яскраво прикрашені міні-городи, де у контейнерах із ґрунтом на вікнах ростуть цибуля, квасоля, часник, томати, кріп, петрушка, картопля, горох, морква, буряк, жито, зелена трава, а окремо у воді − гілочки садових дерев та кущів.

11:54 05.02.2020

Поповнились списки призерів

Відповідно до наказів Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації № 42, № 43 від 30 січня 2020 року кількість дипломів, які вибороли наші учасники Всеукраїнської учнівської олімпіади, зросла.

13:04 04.02.2020

Вітаємо переможців обласних олімпіад

   Відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, фізики, історії, англійської мови, російської мови та літератури, географії, математики, правознавства. Учні зі шкіл Коропської ОТГ вкотре показали чудові результати на обласних олімпіадах з української мови та літератури! З радістю вітаємо наших переможців!

16:17 28.01.2020

Як не стати жертвою торгівлі людьми: поради для старшокласників

  Днями завідувачка сектору сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради Оксана  Нестеренко провела зустріч із одинадцятикласниками Коропської школи. Рази із учнями вона обговорила тему торгівлі людьми та новітнього рабства.

10:12 23.01.2020

Канікули – прекрасний час для навчання

   Колектив центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради цими зимовими днями зайнятий вдосконаленням знань і поповненням скарбнички вмінь. У той час, коли вихованці відпочивають на канікулах, у закладі проходять практикуми та майстер-класи.

17:01 09.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь