A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Освіта до опалювального періоду готова вже на 90%

   Ще  ніби зовсім недавно розпочався новий навчальний рік, а вже завершується перший місяць навчання дітей у школі.  За лічені дні стартує опалювальний період. Про готовність закладів освіти громади до холодної пори і про те, що було зроблено для підготовки, начальник відділу освіти Коропської селищної ради Олег Курбанов прозвітував на засіданні виконавчого комітету, що пройшло минулого тижня.

14:56 28.09.2020

До Дня позашкілля

   Наймолодші вихованці гуртка художньої кераміки Коропського ЦДтаЮТ познайомилися із глиною лічені дні тому, але вже досить впевнено працюють із цим матеріалом і навіть можуть поділитися деякими фаховими секретами. Віримо, що невдовзі працьовиті рученята під керівництвом майстрині Оксани Цупко творитимуть справжні шедеври.

13:34 25.09.2020

Малювали мрії про мир

   Міжнародний день миру відзначається сьогодні, 21 вересня. З цієї нагоди учні  Коропської школи взяли участь у тематичних заходах.

15:31 21.09.2020

Не простий навчальний тиждень пройшов у Коропській школі, а Олімпійський

   Під гаслом «У здоровому тілі – здоровий дух» пройшов минулий тиждень у Коропській школі. У навчальному закладі провели Олімпійський тиждень, багатий на різні заходи, що популяризують спорт і здоровий спосіб життя. Тижневик розпочався 8 вересня з того, що учнів та вчителів у фойє школи зустріла фотозона «Ми – чемпіони », де всі охочі могли сфотографуватися зі спортивними кубками на жовто-блакитному фоні.

14:26 15.09.2020

Обласні нагороди – керівникам гуртків центру дитячої та юнацької творчості

   Майстер художньої кераміки Віктор Жихор і наставник авіамоделістів Роман Черебило отримали нагороди за підписом начальника обласного Управління освіти і науки Миколи Конопацького.

09:07 07.09.2020

Із радістю й добром зустріла першокласників Коропська школа

  Ще вчора – пустотливі малята. А вже сьогодні – школярі! 55 хлопчиків і дівчаток, три класи першачків переступили сьогодні поріг Коропської школи. Протягом чотирьох років 1-А клас вестиме дорогою знань перша вчителька Галина Андріївна Макуха, 1-Б − Людмила Анатоліївна Ткаченко, 1-В − Анна Олегівна Ткаченко.

11:59 01.09.2020

Навчальний рік у освітян громади розпочався

   А старт йому дала традиційна серпнева конференція педагогічних працівників, яку цьогоріч через карантинні заборони провели у вузькому колі, у формі розширеної наради.

20:00 27.08.2020

Заклади освіти Коропської громади готуються прийняти дітей 1 вересня

   Вчора відбувся щорічний об’їзд шкіл і садочків громади напередодні початку нового навчального року.  Робочу поїздку здійснили начальник відділу освіти Коропської селищної ради Олег Курбанов, заступник селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Юрій Шкурко, фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Коропського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в області Сергій Приходько, завгосп відділу фінансово-господарського забезпечення селищної ради Олександр Онучко. Вони відвідали школи в Карильському, Атюші, Рождественському, Нехаївці, Шабалинові, Лукнові, Оболонні, а також Риботинський навчально-виховний комплекс і дитячі садки.

12:29 20.08.2020

Старання гуртківців приносять нові й нові перемоги

  Тринадцять – нещасливе число? Ще і яке щасливе! Бо ж одразу стільки яскравих перемог принесла участь Коропського центру дитячої та юнацької творчості в обласних етапах різних Всеукраїнських конкурсів. Тож розповімо про те, хто вони – наші зірочки.

16:32 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь