A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Зліт юних туристів: три дні, які хочеться прожити знову

  Від 12 до 15 червня в урочищі Роменське, що на території Карильського старостинського округу, тривав ІІ відкритий зліт юних туристів-краєзнавців Коропщини «Туристська ватра». У змаганнях взяли участь чотири команди: «Екстрім» Карильської школи, «ЮВІС» Риботинського навчально-виховного комплексу, «Далекий схід» Лукнівської школи, а також команда «Фенікс» із Корюківської об’єднаної територіальної громади.

15:44 18.06.2019

Як діти Коропської громади відпочивали у пришкільних таборах: де побували та що робили?

   Все найкраще – дітям. Днями в школах об’єднаної громади завершили роботу пришкільні табори з денним перебуванням, які звуть «майданчиками». Перші дні літа наші діти провели активно, корисно та цікаво. Можливо, багато хто із читачів зустрічав на вулицях галасливі веселі шеренги дітлахів, які кудись поспішали… Хлопчики та дівчатка багато де побували, багато що бачили, багато чому навчилися. Загалом же на базі дев’яти літніх таборів відпочило 544 учнів. Яким для них був початок літа-2019 – читайте далі.

16:50 13.06.2019

Наші педагоги на профспілковій спартакіаді

   25 травня на території Чернігівської спортивної лижної бази олімпійського резерву відбулося свято єднання, здоров’я та змагального духу для більше ніж 300 спілчан із 20 команд. Це була вже 6-та за ліком Спартакіада членів Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Взяли участь у заході й освітяни Коропщини. І досить вдало: зокрема тенісисти – Сергій Іллющенко та Світлана Очкур − вибороли друге командне місце.

14:46 29.05.2019

Діти - то гордість Коропщини!

  Що й казати, талановитих дітей у закладах загальної середньої освіти Коропської селищної ради багато. Хтось малює, наче Леонардо Да Вінчі, хтось виводить довершені па, а дехто не уявляє себе без науки. Здобувачі освіти два роки поспіль сяють на обласних та всеукраїнських олімпіадах, займають призові місця у конкурсах.

08:42 29.05.2019

Вітаємо учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

  З 16 по 21 травня 2019 року на базі оздоровчого табору «Юний турист» проходив ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

15:19 22.05.2019

Подарунки – творчим дітям

  До Дня Миколая Чудотворця вихованці центру дитячої та юнацької творчості отримали приємний сюрприз. Благодійник, котрий побажав залишися невідомим, подарував дороговартісний напівфабрикат літака. А батьки випускників студії «Малятко» порадували дітей іграшками та іншими подарунками.

11:03 22.05.2019

Юні коропчани відзначили День Європи

   20 травня гуртківці центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради  відсвяткували День Європи малюванням на асфальті та бесідою на європейську тематику.

11:01 22.05.2019

Юні майстрині паперового дива

  15 травня в Чернігівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді пройшли змагання з орігамі «Пташиний передзвін». Вихованка гуртка «Паперова пластика» (керівник Наталія Циганок) Ірина Хорошок посіла почесне ІІІ місце у молодшій віковій категорії.

09:50 20.05.2019

Скоро в школу – ти нас зустрічай!

   Вчора, 17 травня, у студії раннього естетичного розвитку «Малятко», що діє в Коропському центрі дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради, святкували випускний бал. Уже восени хлопчики та дівчатка стануть школярами, тож на святі завершення свого веселого й плідного дошкілля весело і дуже щиро дякували вчителям за науку, показували, чого навчилися, демонстрували таланти. Не обійшлося і без дипломів випускникам та справжнього вальсу.  

10:38 18.05.2019

Переможцем етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в об’єднаній громаді стали лукнівчани – рій «Дзвін»

   У п'ятницю, 3 травня, завершився І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що тривав протягом двох днів на базі Атюшівської школи.

16:38 06.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь