A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

У танцюристів - обновка

Поціновувачі святкових заходів погодяться: важко залишитися байдужим до майстерних танців вихованців Катерини Медведь. Цю щиру любов публіки наші маленькі артисти здобувають наполегливою працею, місяці якої стоять за кожною хвилиною сценічної феєрії.

16:37 04.01.2021

До нових творчих здобутків у 2021-му році готові!

Радісні, наче подарунки «під ялиночку», підсумки проведення різних творчих конкурсів, участь у яких брали вихованці Коропського центру дитячої та юнацької творчості. Маємо перемоги!

08:03 30.12.2020

Маленькі коропчани смачні пряники випікали

У «арсеналі» всіх заходів Студії раннього естетичного розвитку «Малятко» Центру дитячої та юнацької творчості є такий, що виділяється особливою атмосферою, ароматом і передчуттям свята. Мова про випікання імбирних пряників – веселий і смачний щорічний ритуал.  

16:02 15.12.2020

Творчі подарунки на головну ялинку Коропа

Символ майбутнього року за східним (китайським) календарем − Білий Металевий Бик. Китайці вірять у те, що тварина-покровитель року передає йому свої властивості. Металевий Бик − уособлення надійності, відповідальності, працьовитості, він допоможе працьовитим людям втілити їхні плани в життя.

11:37 11.12.2020

Перший тиждень зими нехаївські діти пробудуть на додаткових канікулах

Із 1 до 6 грудня включно у Нехаївській гімназії призупинений навчально-виховний процес. Відповідне розпорядження підписав сьогодні, 30 листопада, заступник селищного голови Василь Кравченко.  

16:02 30.11.2020

Учнівські олімпіади об’єднаної громади стартували

  8 листопада стартував II етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів учнів 6-11 класів. У цьому навчальному році олімпіади проходитимуть в закладах освіти Коропської ОТГ дистанційно. Минулої неділі переможці першого етапу змагалися з української мови і літератури. Звертаємо увагу, що 14 та 15 листопада відбудуться олімпіади з математики, німецької мови, історії,біології по дві в день відповідно.

10:39 10.11.2020

Вітаємо наших юних піаністів

  Днями пройшов ІХ Обласний музичний фестиваль-конкурс молодих виконавців імені Андрія Розумовського – цьогоріч у режимі онлайн. Талановиті вихованці Коропської мистецької школи Вікторія  Кузик і Артем Мокебе взяли участь у цьому музичному святі й здобули призові місця.

09:32 30.10.2020

Вітання освітянам громади

   Початок жовтня завжди асоціюється з професійним святом педагогічних працівників чи Днем учителям, як прийнято його називати. У цьому році через карантинні заборони, на жаль, довелося відмовитися від концертної програми, яка зазвичай проходила для великої освітянської родини в будинку культури. Напередодні професійного свята відбулась нарада за участі керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

17:10 01.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь