A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Новорічна казка для найменшеньких

   У чарівних фей і принцес, кумедних зайченят і ведмежат, милих лисичок і гномиків та ще у багато-багато різних персонажів перевтілилися вихованці студії раннього естетичного розвитку «Малятко», що діє в Центрі дитячої та юнацької творчості селищної ради. Днями у них пройшли святкові новорічні заходи.

12:54 27.12.2019

Мрії про засніжене місто ожили в садочку

   Справжня зима зі снігом та традиційними зимовими розвагами до нас не поспішає. А багато хто зачекався! Особливо вихованці коропського дошкільного навчального закладу «Дзвіночок».  Свої мрії про зиму й сніжок вони втілили в зимових поробках. У фоє закладу із виробів, які представили сім’ї вихованців, сформували традиційну передноворічну виставку. Називається вона «Зимове місто» й має багато чого цікавого та оригінального. А головне – «екологічну» задумку.

16:14 24.12.2019

Добро Миколая Коропщиною крокує…

   День Святого Миколая Чудотворця завжди багатий на різні заходи, подарунки, теплі й щирі вітання. Не дивно, що люблять його всі, а особливо – діти.  Як святкують Миколая наймолодші жителі громади – читайте в матеріалі.

14:23 19.12.2019

Зі столиці повернулися з музичними перемогами

  15 грудня у Києві відбувся ХIII Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Музична школа-2019». На цьому конкурсі Коропську школу мистецтв гідно представили учні фортепіанного відділу – Софія Кузик (4 клас) та Назар Душко (5 клас).

13:20 18.12.2019

Смачний «урок» із ароматом імбиру

  З-поміж безлічі чудових традицій студії раннього естетичного розвитку «Малятко» Коропського центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради є особливо запашна, домашня, пам’ятна. Це – випікання медово-імбирного печива - «миколайчиків».

08:41 18.12.2019

Як на Андрія калиту кусали

   Традиційне народознавче свято «Калита» пройшло сьогодні, в день святого Андрія Первозванного, в центрі дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради.

21:11 13.12.2019

Вчителів навчали працювати із талашем

   Талаш − це звичайне кукурудзяне листя. Його ми практично ніде не використовуємо, але із натхненням, за допомогою кількох простих інструментів для художньої праці й вільного часу навіть такий матеріал може перетворитися на справжню красу. Робити із нього симпатичного соняшника сьогодні навчали на майстер-класі, що пройшов у Коропському центрі дитячої та юнацької творчості для учасників методоб’єднання керівників гуртків декоративно-прикладного мистецтва.

16:45 27.11.2019

Пройшов краєзнавчий квест для атюшівських старшокласників

   Для учнів 9-11 класів Атюшівської школи імені Станіслава Ковтуна минулого четверга влаштували  краєзнавчий  квест «Атюшівські  пам’ятки». Завдання стосувалися тутешніх історичних місць: Миколаївської та Михайлівської церков, старої  школи, приміщення лікарні та меморіалів Василю Приходьку та Станіславу Ковтуну.

11:17 18.11.2019

Коропські школярі показали як піклуються про своїх домашніх пухнастиків

    Цього тижня у навчальному закладі тривала фотовиставка «Я піклуюся про свого улюбленця». Діти з радістю несли фотографії, де вони зображені разом зі своїми песиками, муркотунами та іншими «братами меншими».

09:59 15.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь