A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

За творчі старання – цінний подарунок

11-річний Вільям Горбач, вихованець Коропського центру дитячої та юнацької творчості, став переможцем відбіркового регіонального туру X Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

17:52 22.03.2021

Перемоги учнів Коропської мистецької школи

Піаністки Софія та Вікторія Кузик, баяністи Антон Ярош і Даниїл Артьомов та вокалістка Анастасія Башук успішно виступили у Всеукраїнських і міжнародних дистанційних конкурсах.

08:00 17.03.2021

 Із 15 до 19 березня учні Коропської школи навчатимуться дистанційно

У зв’язку з різким підвищенням захворюваності дітей у Коропській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка педагогічна рада ухвалила рішення про перехід на дистанційну форму навчання з 15 березня по 19 березня 2021 року.

16:59 12.03.2021

Весну зустріли з оберемком перемог

Перший весняний день у Коропському центрі дитячої та юнацької творчості видався по справжньому святковим. Надійшли результати проведення аж двох творчих конкурсів, що рясніють  здобутками наших юних дарувань.

19:05 01.03.2021

«Ми не хочемо хворіти – і вам теж того бажаєм!»

Життєрадісне й повчальне відео учасників Дитячого парламенту Коропського центру дитячої та юнацької творчості зайняло ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Здорова дитина – здорова нація».

15:44 24.02.2021

 Успішно запросили на вікенд

Ще одне досягнення вихованців Коропського центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради. Відеоробота «Музей Кибальчича» творчого тріо з гуртка «Відеоарт» здобула «бронзу» обласного заочного конкурсу «Запрошуємо на WEEKEND».

17:18 08.02.2021

Творчі успіхи талановитих коропчанок

Вихованки Коропського центру дитячої та юнацької творчості Анастасія Висоцька, Яна Боровська й Аліна Пасько стали переможницями Всеукраїнських творчих конкурсів. Кожна представила особливий шедевр: Анастасія − розписаного рушника, Яна – янгола із глини, Аліна – фотографії.

12:28 03.02.2021

Почалася реєстрація на ЗНО

Сьогодні, 1 лютого, стартує реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. ЗНО цьогоріч відбудеться з 21 травня до 15 червня.

12:38 01.02.2021

Новорічна краса, що рятує природу: підсумки творчої акції

Не обов’язково рубати дерево, щоб прикрасити свою оселю і відчути радість новорічного свята. Можна виготовити з різноманітних матеріалів свій декор – вийде святково, новорічно, неповторно. Це уже вкотре підтвердив традиційний  конкурс «Новорічний букет замість ялинки», який у рамках акції «Не рубай ялинку» проводив Мезинський національний природний парк. Про підсумки цього красивого і корисного конкурсу Мезинський НПП повідомив напередодні.

11:16 26.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь