A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Розпочався І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

  Вчора, 2 травня, на базі Атюшівської школи вже традиційно стартував І (на рівні об’єднаної територіальної громади) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

09:43 03.05.2019

Великодній настрій у «Дзвіночку»

  Підготовкою до великого християнського свята Воскресіння Христового зайняті не лише дорослі господині й господарі. Передсвяткові клопоти були і в наймолодших коропчан – вихованців дошкільного навчального закладу «Дзвіночок».

15:28 26.04.2019

Цікава зустріч із тими, хто рятує

  Як поводитися під час виникнення пожежі? Цьому вчора навчали карильських школярів рятувальники 9-го Державного пожежно-рятувального поста із Коропа. Зустріч пройшла в рамках тижня знань із основ безпеки життєдіяльності.

18:07 19.04.2019

Найменшеньких коропчан вчили жити безпечно

  На виконання розпорядження відділу освіти Коропської селищної ради в дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок» з 15 квітня по 19 квітня проводився Тиждень знань з основ безпеки  життєдіяльності.

16:02 19.04.2019

Конотопський успіх наших авіамоделістів

   Минулої суботи в Конотопі Сумської області відбулися VIII відкриті міські змагання з авіамодельного спорту в класі вільно літаючих міні-моделей, присвячені Дню Космонавтики. Поїхали позмагатися до сусідньої області й наші юні авіамоделісти − вихованці Коропського центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради. І здобули там перемоги.

00:59 19.04.2019

Передвеликодній майстер-клас

   Святкові великодні поробки в техніці орігамі виготовляли сьогодні вчителі початкових класів та педагоги-організатори шкіл Коропської громади у Коропському центрі дитячої  та юнацької творчості.

16:42 17.04.2019

Як спілкуватися без конфліктів

   Тренінгове заняття на тему «Безконфліктне спілкування. Конфлікти та шляхи їх вирішення» відбулося минулої п’ятниці у 6-А класі Коропської школи. Захід провела завідувач сектору сім'ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради Оксана Нестеренко.      

17:05 15.04.2019

Вісім тисяч сосен висадили коропські школярі

   Нещодавно учні 9-А та 9-Б класів Коропської школи долучились до екологічної акції «Майбутнє лісу в наших руках», створивши 1,3 гектарів насаджень сосни звичайної в урочищі «Рижківський бір», що підпорядковується Коропському «Агролісгоспу».

17:17 12.04.2019

Наша розумниця підкорила філологічний олімп

  Учениця 9-А класу Коропської школи Анна Міщенко повернулася з високою нагородою із Кропивницького, де протягом 24-28 березня брала участь у XXXІІІ Всеукраїнській учнівській олімпіаді з української мови та літератури.

11:53 05.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь