A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Проєкт втілено в життя

   Втілено в життя проєкт «Велосипедна парковка біля школи (Коропська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка)»,  реалізований за кошти громадського бюджету (бюджету участі) в Коропській селищній об’єднаній територіальній громаді на 2019 рік. 

13:42 11.06.2020

Вітаємо з перемогою!

  Нещодавно стали відомими підсумки обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року». Проходив він у жовтні 2019-березні 2020 року.

14:14 09.06.2020

Дипломовані «Погризені капці»

   І в дні карантину радіємо творчим перемогам наших обдарованих юних земляків. Не так давно надійшли підсумки проведення обласного (відбіркового) етапу ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Гуманне ставлення до тварин». У списку переможців − Альона Леденко із гуртка «Драматичний» Коропського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Любов Леденко). Дівчинка здобула диплом ІІ ступня.

11:16 25.05.2020

ЗНО-2020: дати проведення вже відомі

    Міністерство освіти науки України ухвалило рішення про терміни проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

09:47 21.05.2020

Асоціація міст України запрошуємо батьків учнів, керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти взяти участь в анкетуванні.

   На виконання звернення Голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій С. Бабак листом від 24 лютого 2020 року № 04-24/11-269 до Асоціації міст України інформуємо про проведення анкетування керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти, а також батьків здобувачів загальної середньої освіти.

16:42 18.03.2020

Творчі й екологічно свідомі

  Черговий привід пишатися нашою молоддю принесли підсумки щорічного Всеукраїнського новорічно-різдвяного конкурсу «Новорічна композиція», який провів Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Організатори відзначили його учасників – вихованців Коропського центру дитячої та юнацької творчості  Андрія Проценка, Єлизавету Мороз і Феодосій Мисенко.

17:11 13.03.2020

Як юні коропчани весну зустрічали

   Традиційне веселе й смачне свято проводів зими і зустрічі весни пройшло вчора в Коропському центрі дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради.

11:04 29.02.2020

Змагались юні техніки

   Коропський центр дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради сьогодні приймав учасників змагань із початкового технічного моделювання. За перемогу змагалися п’ять команди зі шкіл громади − «Капітошки» із Рождественського, «Первоцвіти» із Оболоння, «Україночки» із Нехаївки, «Умілі рученята» із Лукнова, «Юні конструктори» із Коропа.

14:32 26.02.2020

Наші авіамоделісти – найкращі в області

   Команда Коропського центру дитячої та юнацької творчості вчора здобула омріяне перше місце в Обласних відкритих змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту «Мирне небо України» (вільнолітаючі моделі у приміщенні).

11:01 25.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь