A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

САЙТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ КОРОПСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ШКІЛЬНИЙ ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ

Ялинки – для майбутніх  поколінь

Одинадцятикласники Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка доєднались до загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь». Вчора майбутні випускники посадили біля своєї школи 10 ялинок.

12:03 05.04.2024

Опитування для визначення перспектив розвитку освіти громади

Освітня ланка Коропської громади є однією з найважливіших складових для створення умов розвиту та процвітання як освіти так і громади в цілому. Адже від нашої молоді залежить наше сьогодення і майбутнє. В рамках проєкту по розробці Стратегії розвитку освіти Коропської територіальної громади до 2027 року, буде проводитися опитування для визначення перспектив розвитку освіти громади, пріоритетних завдань, виявлення існуючих проблем.

08:37 05.03.2024

Стратегія розвитку освіти Коропської територіальної громади

На Коропщині стартував проєкт по розробці Стратегії розвитку освіти Коропської територіальної громади до 2027 року. Стратегія (з давньогрецької – «мистецтво полководця») – це загальний план, що охоплює довготривалий проміжок часу, спосіб досягнення важливої мети. Неможливий розвиток освіти без стратегії, без чітко визначених завдань та шляхів їх досягнення. В рамках співпраці з Швейцарсько-українським проєктом DECIDE починається розробка довготривалої.

08:33 05.03.2024

Вихованці Коропського центру дитячої та юнацької творчості здобули перемоги Всеукраїнської виставки- конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край

Дипломами Українського  державного центру  позашкільної  освіти нагороджуються вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради:

10:40 22.09.2023

Нагороди творчим і активним

Минулого навчального року рій «Хортиця» Коропської школи взяв участь в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в online-режимі та відзначений за це Подяками Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

12:24 11.09.2023

На базі Коропської школи розпочав роботу Summer Club – літній дитячий клуб

Сьогодні відбулось урочисте відкриття 10-денної зміни літнього клубу, що діятиме в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні». Протягом цього періоду 200 учнів 2-6 класів Коропської школи розпочинатимуть свої ранки з руханок, братимуть участь у заняттях з арт-терапії, займатимуться фізкультурою та художньою творчістю, відвідуватимуть екскурсії, уроки безпеки та заняття з психологічної підтримки.

12:04 24.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь