A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святковий візит у веселу країну мрій

  Яскраве свято з нагоди Дня захисту дітей під назвою «Країна дитинства – країна мрій» пройшло в суботу, 1 червня поблизу Коропського будинку культури.

17:17 03.06.2019

За враженнями – до Чернігова

  Свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулося 31 травня в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва. Відвідали святкування і діти з Коропської об’єднаної громади.

15:43 03.06.2019

У Коропі знову почалися безкоштовні літні танці «45+» Цьогоріч найактивніші отримають призи

   Лагідного суботнього вечора середмістям Коропа знову линули улюблені мелодії, і до танцювального майданчика, що в парку імені Миколи Кибальчича, звідусіль йшли коропчани із приємним передчуттям розваг, відпочинку, веселого спілкування та ностальгією. Першого літнього дня тут розпочався започаткований торік розважальний проект «Літні зустрічі» (танці 45+). Захід відвідало  близько 70 гостей.

12:35 03.06.2019

Цікава екскурсія в музеї напередодні дитячого свята

  1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. У його переддень, 31 травня, Коропський регіональний  музей та його відділ – меморіальний музей М.І.Кибальчича провели для дітей із пришкільного табору Карильської ЗОШ захопливу екскурсію.

16:45 31.05.2019

Проектно-кошторисну документацію на ремонт доріг у Коропі та Риботині затвердив виконком

   Засідання виконавчого комітету Коропської селищної ради відбулося вчора, 30 травня. Захід провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Кравченко.

15:33 31.05.2019

Капремонт дороги в Шабалинові та нові мотопомпи для пожежних команд: сесія затвердила зміни до Плану соціально-економічного розвитку на поточний рік.

   Депутати селищної ради у вівторок, 28 травня, зібралися на чергову 36-ту сесію сьомого скликання, яку провів селищний голова Віктор Журавель.

15:47 30.05.2019

Напередодні літніх канікул – подарунок для розваг

   Торік у вересні жителі коропської вулиці Ігоря Шкляра та сусідніх із нею з любов’ю власноруч зробили для тутешньої малечі спортивно-ігровий майданчик. Про це ми детально розповідали у цьому матеріалі. Не так давно цей майданчик поповнився центровим елементом – каруселлю. Такий доречний подарунок зробив інвестор Олександр Андрущенко.

15:49 29.05.2019

Ще одна висота Валентини Михайленко

   Переможців обласного літературного конкурсу «Книга року-2018» нагородили вчора, 28 травня, в Чернігівській міській бібліотеці імені Михайла Коцюбинського. Надзвичайно приємно, що душа РТК «Первоцвітів Коропщини», його засновниця і натхненниця всіх місцевих талантів, найяскравіша квітка в цьому творчому віночку стала лауреатом конкурсу. Відома письменниця, авторка 22 книг, поетка, прозаїк, публіцист, краєзнавець Валентина Михайленко отримала І премію в номінації «Публіцистика» за книгу «Підбитий журавель, або Забутий талант». Цей нарис присвячений талановитому письменникові, етнографу й фольклористові 50-х - 60-х років ХІХ століття Петрові Кузьменку.

09:12 29.05.2019

Бюджет участі: подано ще плюс один проект

   Днями в залі засідань Коропської селищної ради відбулось засідання Експертної групи з відбору проектів щодо Бюджету участі (громадське бюджетування).

14:53 28.05.2019

Разом і копанку легше розчищати: приклад Вільного

   У травні у селі провели три хвилі масових «толок» і дружно прибрали територію довкола місцевої водойми. Працювати вийшли: і діти, й молодь, і чоловіки, і жінки. Наймолодшому учаснику «суботників» було 11, найстаршому – за 60.

13:42 28.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь