Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На виконкомі розглянули питання зі сфери соціального захисту

Дата: 30.07.2019 17:02
Кількість переглядів: 523

   Фото без описуЗасідання виконавчого комітету Коропської селищної ради, що пройшло сьогодні, 30 липня, провів Коропський селищний голова Віктор Журавель. Перед початком роботи він, користуючись нагодою, подякував усім присутнім, які були залучені до підготовки та проведення Миколаївського ярмарку в Коропі, а особливо – сільським старостам, які потрудилися для гідного представлення своїх громад. Далі члени виконкому перейшли до розгляду питань, яких на засідання цього разу було винесено десять.

   Спочатку погодили зміни до програми по соціальному захисту та підтримки громадян селищної ради. До суми фінансування додали 60 тисяч гривень, наданих на виконання повноважень депутата обласної ради Миколи Мисника. Відтак загальне фінансування програми цьогоріч складає вже 245 тисяч гривень.

   Підтримали погодження внесення змін до Програми по наданню матеріальної допомоги сім’ям військовослужбовців, що загинули, зникли безвісти при виконанні військового обов’язку, які проживають на території Коропської селищної ради на 2019 рік. На її території тепер проживають вже не три, а дві сім’ї військовослужбовців, які загинули при виконанні інтернаціонального обов’язку в Афганістані та тих, що зникли безвісти.

   На виконкомі розглянули питання про зміни до показників селищного бюджету в цьому році, затвердили фінансові звіти керівників комунальних підприємств «Вода» і «Благоустрій сервіс» за два квартали.

   Члени виконкому підтримали заяву директора Червоненського психоневрологічного інтернату про призначення його опікуном над підопічним; надали дозвіл на безкоштовне обслуговування в територіальному центрі 79-річного чоловіка.

   Також розглянули заяву про взяття жительки громади на квартирний облік. Ще одним рішенням виключили об’єкт погосподарського обліку в Лукнові.

   Останнім питанням розглянули заяву жителя ОТГ, який просить надати клопотання на отримання довгострокового пільгового кредиту на 150 тисяч у обласному фонді підтримки індивідуального  житлового будівництва на селі для придбання трактора. Виконком вирішив порушити таке клопотання перед Фондом.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь