Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У фронтовика - заквітчано-пісенне ювілейне свято

Дата: 03.10.2020 15:17
Кількість переглядів: 681

   Фото без опису Ця погожа жовтнева днина завітала з особливим дарунком  у гості до Григорія Даниловича Симоненка із Будища. У віночку зі стиглих кетягів калини, золотавого листя та ніжних айстр принесла  поважний 95-річний ювілей! Григорій Данилович із дружиною Катериною Захарівною – люди дуже шановані й гостиннs, а тому із самого ранку їхня оселя сповнилася теплими вітаннями та поздоровлення.

   Із квітами, дарунками й теплими побажаннями до ветерана завітали Коропський селищний голова Віктор Журавель, голова районної організації ветеранів війни та праці Микола Заболотний, староста Будищенського старостинського округу Олександр Хілько і місцева творча команда – співочий колектив «Барвінок» Будищенського будинку культури.

  Гості щиро привітали Григорія Даниловича із ювілейним святом та Днем ветерана, що відзначався 1 жовтня.

   Григорій Данилович Симоненко – саме з тих людей, кого звуть солдатами перемоги. За його плечима – нелегкі фронтові дороги Другої Світової, героїчна служба розвідником, на грудях – заслужені нагороди. Серед найбільших − Орден Слави й Орден Червоної Зірки, а всіх відзнак і не злічити. Сьогодні скарбниця його нагород поповнилася ще й грамотою Міністерства у справах ветеранів за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та з нагоди  75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

  Після повернення із фронтових доріг Григорій Данилович аж 42 роки віддав культурній ниві – керував будинком культури в Будищі. Свого колишнього колегу й наставника дуже шанують і поважають його творчі наступники, а тому завжди вітають його із днем народження та 9 травня. До сьогоднішнього свята готувалися особливо ретельно – аж до ночі підбирали репертуар, який би був ювіляру до душі, і розучували пісні.

  «Винуватець» свята був приємно схвалюваний і розчулений такою увагою й вітаннями, за що щиро дякував своїм гостям. Попри такий поважний вік, ювіляр має добру пам’ять, світлий розум, залюбки ділився з усіма думками, жартами, порадами й життєвими настановами.

   Побажань із нагоди ювілейної дати линуло в адресу Григорія Даниловича дуже багато, але найголовніше – щоб Бог дав якомога більше теплих і світлих днів, щоб щасливою була вся його родина, і в турботі рідних та близьких зустрів шанований ветеран ще і 100-річний ювілей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь