A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Ветеранська організація в Коропі була, є і буде

Дата: 01.10.2020 15:38
Кількість переглядів: 1031

   Фото без описуУ перший день жовтня відзначається день людей похилого віку та День ветеранів. Свято важливе і для тих людей, які прожили довгий вік та мають за плечима багаж здобутків і досвіду, і для представників молодшого покоління, котрі крокують життям із почуттям синівського обов’язку і намагаються оточити турботою старших.  Однак слово «похилий» краще замінимо зараз словом «поважний». Хай акцент буде не на певну кількість років, а на  повагу й шану до тих, хто досвідченіший і мудріший… Саме на зустріч таких людей, збори районної організації ветеранів війни та праці, завітав сьогодні із привітаннями селищний голова Віктор Журавель.

  Перш за все своїх колег по організації привітав її очільник Микола Заболотний. У своєму слові Микола Дмитрович підняв тему майбутнього організації. Скоро такої адміністративно-територіальної одиниці як Коропський район уже не буде. І  це жовтневе свято наша ветеранська організація зустрічає, мабуть, уже востаннє в статусі районної. Якою ж вона буде надалі?

   Хвилюватися не варто − запевнив на зборах селищний голова Віктор Журавель. Ветеранська організація в Коропі була, є і буде. Після консультації з юристами на найближчу сесію селищної ради буде винесене рішення про створення ветеранської організації при Коропській громаді. І ветеранська спілка й далі отримуватиме підтримку своєї діяльності.

  − Я вважаю, що така ветеранська організація повинна бути в громаді. І громада повинна підставляти їй плече,

  − сказав Віктор Іванович. Разом із цим він щиро подякував шанованим ветеранам за те, що вклали душу й серце в розвиток і розбудову рідного району, побажав їм міцного здоров’я і довголіття, добра і родинного затишку.

  Приємними були миті нагородження. Голова ветеранської організації Микола Заболотний вручив подяки активістам ветеранського руху – голові ветеранської організації села Атюша Михайлу Миколайовичу Савичу та голові ветеранської організації села Вільне Віталію Григоровичу Мельосі.

  Нагороди ветеранам, які не змогли відвідати зустріч (Катерині Михайлівні Чигрин, Юрію Івановичу Позднякову, Ользі Борисівні Качурі) вручать пізніше.

  А не так давно, під час святкування 77-ї річниці визволення Коропщини, ветеран військової служби, голова Коропської первинної ветеранської організації Микола Миколайович Кузьменко отримав Подяку голови обласної державної адміністрації. Сьогодні ветеранське товариство ще раз привітало Миколу Миколайовича із високою нагородою.

  Завершили зустріч роздумами про життя-буття і  невеликою фотосесією на згадку про цю прекрасну святкову днину.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь