Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Допомога від депутата

Дата: 27.03.2019 11:10
Кількість переглядів: 1265

   Фото без опису33 новеньких велосипедів-дорожників придбали нещодавно для соціальних робітниць Коропського територіального центру за сприяння Анатолія Євлахова.

   Із початком весни у кожної господині роботи значно збільшилось: прибрати в дворі, навести лад у городі, причепурити оселю. А в соціальних робітниць територіального центру Коропської селищної ради не одне господарство, а 8 – 9, і кожне потребує термінового втручання умілих, працьовитих жіночих рук. Самотні дідусі й бабусі, що знаходяться на обслуговуванні в територіальному центрі, у роботі покладаються лише на своїх помічниць, адже самі до фізичної праці вже не здатні.

  Складно, а іноді фізично не можливо встигнути допомогти кожному, адже роботи багато, а час летить швидко. Тож Коропський селищний голова Віктор Журавель звернувся з листом за допомогою до народного депутата Анатолія Євлахова, який в свою чергу посприяв у виділенні бюджетних коштів в розмірі 200 000 гривень, за які придбали 33 новенькі велосипеди-дорожники компанії «Velotrade», що мають три швидкості.

    Щасливі вправні господині тепер значно швидше пересуваються від двору до двору, до аптеки, до магазину та інших установ за потребами підопічних. Олександр Лаврик та Катерина Четверик дивляться на задоволені обличчя працівниць, які вкладають у гарненькі велосипедні кошики придбані товари та поспішають у щоденних клопотах. І по-дитячому радіють директор територіального центру та помічник депутата, адже їхнє завдання – допомогти людям, і вони вже в котре з ним впорались на відмінно!

   Складно висловити всю глибину вдячності Анатолію Євлахову від очільника Коропської ОТГ Віктора  Журавля, керівника територіального центру Олександра Лаврика, від працівників, від підопічних. Багато теплих слів та побажань звучало на його адресу. Нехай Господь дарує йому багато років життя та можливість надалі вершити добрі діла. А ми маємо надію на подальшу співпрацю з цією щирою, милосердною та щедрою людиною.

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь