A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

 І студенти Університету третього віку навчаються вдома

Дата: 13.05.2020 15:12
Кількість переглядів: 758

   Українці неабияк радіють послабленню карантинних норм, адже тривала самоізоляція, відокремлення від соціуму негативно впливає на моральний та психічний стан здоров’я громадян. Особливо від цього потерпають самотні люди похилого віку. Окрім того що, в силу життєвих обставин, вони залишилися без родини , то тепер змушені ще й позбавити себе спілкування з оточуючими, оскільки наразі від цього залежить їхнє життя.

  Отож, понад два місяці як тимчасово припинилися заняття в Університеті третього віку територіального центру Коропської селищної ради. Усі студенти (громадяни похилого віку) залишаються вдома, а дехто − у повній самотності. Тому з послабленням карантинних норм організатор культурно-дозвільної діяльності Лідія Школа, склала графік відвідувань студентів вдома.

  Це не просто візити ввічливості, а і своєрідні індивідуальні заняття з освоєння навичок оплати комунальних послуг онлайн. Звичайно, не кожен з них має відповідні гаджети, тоді Лідія Олексіївна проводить навчання з допомогою власного телефону чи планшету.

  У веселій, дружній атмосфері, з дотриманням всі норм гігієни (ретельно вимиті руки, маски на обличчях, гаджети оброблені спеціальними засобами),  студенти уважно слухають та освоюють новітні технології XXI століття.

  І саме зараз така вразлива категорія як громадяни похилого віку та люди з інвалідністю потребують моральної підтримки. Тож працівники роблять все можливе, аби не залишати нужденних один на один із самотністю та безпорадністю. Допомога людям – це життєве кредо кожного соціального працівника територіального центру Коропської селищної ради.

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь