A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У терцентрі відзначили прекрасне свято весни 

Дата: 04.03.2020 16:38
Кількість переглядів: 1282

   Фото без описуНаближається одне з найтепліших, найчарівніших свят весни  – Міжнародний жіночий день. Повсякчас звучать привітання та компліменти жінкам. Не відстає від громадськості і територіальний центр Коропської селищної ради. В оновленій залі, з яскравим квітчастим декором вітали працівники територіального центру жінок поважного віку.

    Коропський селищний голова Віктор Журавель та директор територіального центру Олександр Лаврик делегували своїх заступників  Василя Кравченка та Аллу Баранець, аби ті засвідчили свою повагу до жінок, висловили найщиріші та найтепліші побажання. 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

     Концертна програма пройшла у новому не звичайному форматі. Музичні привітання жінкам дарував виключно чоловічий склад: Сергій Катюха, Валерій Фока, Микола Отрош, Ігор Ступаченко, Богдан Кирей. Хлопці так весело та завзято виконували жартівливі пісні, що активні глядачки не змогли втриматися і пішли у танок. Одні підспівували артистам, інші підтанцьовували – ніхто не залишився байдужим.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

 Особливу прихильність до себе викликав своїм неймовірно оксамитовим тембром голосу ведучий Андрій Батурин. На заході у територіальному центрі він вперше, але одразу закохав у свій талант кожну жінку. Адже він не тільки гарний ведучий, харизматичний чоловік, а ще й талановитий поет. Саме тому кожен його вихід до мікрофону супроводжували його ліричні вірші про жінку. Кожне слово було пронизане урочистістю і святковістю, що створило відповідний настрій серед глядачів.

Фото без опису

         Шквал оплесків та море посмішок зірвали вірші п'ятирічної Соломії Завгородньої. Маленька леді, як влучно висловився про неї ведучий, розповіла досить серйозні сентиментальні вірші, які  розчулили кожну мама і бабусю.

Фото без опису

         А родзинкою концерту став виступ хореографічного клубу «Шарм». Дівчата танцювали улюблений всіма народний український танок та презентували новий сучасний танок. Яскраві костюми, симпатичні шляпки з квіткою, усміхнені обличчя, впевнені синхронні рухи – все це зробило глядача активним і оплески не вщухали від самого початку і до фіналу танцю.

Фото без опису

Фото без опису

         Всі разом пригощалися цукерками та печивом, обговорювали захід, ділилися враженнями. Судячи з позитивних відгуків присутніх, свято таки вдалося! І за це слід подякувати таким  артистичним і талановитим, мужнім і харизматичним, веселим  і чуйним  чоловікам.

         Тож, дорогі жінки, будьте щасливими, здоровими, активними! Кохайте і будьте коханими, адже ми того варті!

         За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь