A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Тепле весняне свято у стаціонарах терцентру

Дата: 06.03.2020 12:43
Кількість переглядів: 1094

   Фото без описуЩороку напередодні Міжнародного жіночого дня директор територіального центру Коропської селищної ради Олександр Лаврик вирушає у відділення стаціонарного догляду Нехаївки та Шабалинова, аби особисто сказати вітальне слово кожній жінці, яка там мешкає.

   Не став винятком і 2020 рік. Вчора разом із заступницею Олександр Григорович завітав до стаціонарів. 17 доглянутих, святково вбраних у новенькі квітчасті хустки бабусь у Шабалинові та 13 у Нехаївці вже з нетерпінням чекали на приїзд керівників.          Олександра Григоровича і його молоду, завжди усміхнену заступницю Аллу Баранець всі пожильці знають добре. Тут вони часті гості: навідуються, цікавляться життям підопічних, розв’язують проблеми, піклуються про комфортне проживання та стан здоров'я. Тому напередодні свята їх зустріли як членів великої і дружної родини.

  Вітальні слова директора та заступника були пронизані теплом, добром, співчуттям. Олександр Лаврик після промови  подарував  квіти, обіймав та цілував  бабусь. Для кожної окремо знайшов кілька теплих слів. Жінці, скільки б років їй не було, завжди приємно приймати вітання від чоловіка. Директор територіального центру ніколи не знехтує можливістю це зробити: завжди у нього знаходиться і час, і можливість, і натхнення, і бажання.

    Алла Миколаївна в свою чергу вручила жіночкам подарунки, так само привітала і потримала в дружніх обіймах. Завжди усміхнена, весела, щира − вона ніби віддавала кожній разом з подарунком  частину своєї позитивної енергії.

  До святкових вітань залучились художній колектив Шабалинівського будинку культури та аматорський вокальний колектив «Калинонька» Нехаївського будинку культури. Дівчата дарували веселі та ліричні пісні, розрадили добрим словом.

   Свято вийшло теплим, затишним, родинним. Хтось посміхався і дякував, хтось витирав хусткою вологі очі, але кожна була задоволена, щаслива.

  Чи є в світі більша насолода, ніж дарувати людям радість? Керівники територіального центру Коропської селищної ради вважають, що немає!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь