A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

         Територіальний центр соціального обслуговування Коропської селищної ради святкує триріччя

Дата: 25.06.2020 18:12
Кількість переглядів: 726

  Фото без описуСьогодні минає три роки з дня заснування територіального  центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради. Ще ніби вчора було безліч клопотів: оформлення установчих документів, формування штату, підготовка приміщення… А сьогодні, вже озирнувшись назад, бачимо незліченну кількість здобутків у кожному відділенні.

  Під професійним керівництвом директора Олександра Лаврика  замінено твердопаливний котел,  встановлено «блискавкозахист», власними силами проведений генеральний ремонт душової кімнати у відділенні стаціонарного проживання села Нехаївка.

   Працівники стаціонарних відділень (Нехаївка, Шабалинів) власноруч обробляють близько  двох гектарів землі та утримують підсобне господарство.

 

Фото без опису

  Проведене вогнезахисне оброблення деревини покрівлі двох стаціонарів.

  У Нехаївці працівники територіального центру почистили та від реставрували криницю, що розташована неподалік від стаціонарного відділення і здавна славилась своєю чистою, джерельною водою.

Фото без опису

  Постійно отримують соціальну допомогу вдома  290  громадян похилого віку. Для соціальних робітників придбали 33 новеньких, сучасних велосипеди та щороку для них закуповується спецодяг і спецвзуття.

Фото без опису

  Проведені ремонтні роботи у приміщенні територіального центру: власними силами оновлені робочі кабінети, проведено генеральний ремонт у кімнаті, де розташована бухгалтерія, придбано меблі для бібліотеки та робочі шафи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

  Є постійна співпраця з різними благодійними  установами, підприємствами, організаціями. За три роки отримано та роздано понад 7  тонн одягу, взуття та інших речей, які були у вжитку. На 25 одиниць  поповнено пункт прокату засобів реабілітації.

Фото без опису

Постійно працюють клуби за уподобаннями та Університету третього віку. Цьогоріч відкрився новий гурток оздоровчої фізкультури «Довголіття».

   Колектив у територіальному центрі дружний та працелюбний, а за підтримки Коропський селищного голови Віктора Журавля  ладний впоратися з будь-яким завданням. Кожен відповідально  ставиться до функціональних обов'язків і не цурається роботи. Є чим пишатися, є над чим працювати, є куди розвиватися і рости. Основна мета кожного працівника соціальної сфери – приносити користь людям, і територіальний центр соціального обслуговування Коропської селищної ради вже три роки поспіль успішно виконує це завданням.

Інформація територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь