A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У територіальному центрі створено новий клуб

Дата: 18.06.2020 13:56
Кількість переглядів: 1088

Фото без опису  Здоров’я – один з найвагоміших чинників людського життя. З огляду на останні події у всьому світі, пов’язані з пандемією, це питання є надзвичайно актуальним. Особливо гостро воно постає в похилому віці. Організм людини вичерпує свій активний ресурс, тіло старішає, зношується, руйнується під впливом зовнішніх чинників та через недбале ставлення господаря. Цей процес зветься старіння, і він неминучий для кожного. Питання лише в тому, якою буде старість: активною чи пасивною, енергійною чи бездіяльною, здоровою чи хворобливою.

  Роздуми на цю тему спонукали директора територіального центру соціального обслуговування Коропської селищної ради  Олександра Лаврика ініціювати заснуванням нового клубу за уподобаннями, який би пропагував здоровий спосіб життя, допомагав покращити чи підтримати фізичну форму людей поважного віку, забезпечив здорове і активне дозвілля, а як наслідок – довголіття. Ось так і виникла назва гурту людей, що докладають фізичних зусиль, аби продовжити свій вік: «Довголіття». 

Фото без опису

  Учасники клубу освоюють комплекс оздоровчих вправ: роблять дихальну гімнастику, крокують спортивною ходою, із задоволенням виконують асани йоги, крутять обруч, розробляють суглоби, приводять у тонус м’язи. Не все виходить ідеально, деякі вправи даються з напругою, деякі взагалі не вдаються, але  заняття тільки нещодавно розпочалися і  мають величезний потенціал.

Фото без опису

   Приємно дивитись,  як старанно учасники виконують  вправи, як намагаються точно повторити ту чи іншу асану, як уважно дослухаються до порад тренера. Всі вони не мають протипоказань від сімейного лікаря щодо  подібних занять, а під час тренування постійно присутня медична сестра. Немає сумніву, що з таким натхненням члени клубу незабаром досягнуть великих успіхів і почуватимуться бадьорими та гнучкими.

   Власним  прикладом ці жінки викликають повагу і захоплення у прийдешнього покоління.

   Дбайте про своє здоров’я і будьте здоровими!

Інформація територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь