A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Турнір з настільного тенісу пам’яті земляка - «афганця»

Дата: 14.02.2020 18:39
Кількість переглядів: 782

   Вже стало доброю традицією проводити в Атюші турнір з настільного тенісу пам’яті Михайла Кравченка до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, що відзначається 15 лютого. Цього року односельці досить активно відгукнулися на запрошення оргкомітету. Зустрілись шанувальники тенісної ракетки кількох поколінь. Це ціла плеяда в історії непрофесійного спорту села і району: М. О.Кисіль, М.М. Донець, О.С.Паянок, П.Ф.Хруль, Г.С.Кириченко, М.С.Бережний, В.М.Пискун, В.Г.Олійник, А.М.Приходько, В.В.Баранець, А.В.Грибач, Р.Є.Передрій.

     Гостям була запропонована насичена програма. Юні таланти подарували присутнім проникливе читання поезії, зворушливе виконання пісень, атмосферу щемливих спогадів та віру в мир і спокій у нашій державі. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Михайла Кравченка та всіх учасників афганського конфлікту. Тематична екскурсія в шкільному музеї бойової слави «Три війни – три герої» ще раз нагадала, що війна – це безумство, невиправдана жорстокість.

      А далі – змагання… Емоції переповнювали всіх: і учасників, і вболівальників. Згадались спортивний запал, навички техніки гри, жага до перемоги. Але головне – це позитивний настрій, який панував у спортивному залі, бажання допомогти один одному, отримати масу насолоди від спілкування та безпосередньої участі у змаганнях.

    Урочистим було нагородження шанувальників тенісної ракетки. Нагороди вручав директор школи М.І.Свердлов. Переможцем став М.М.Донець, який отримав кубок, золоту медаль та грамоту. Призерами змагань стали Р.Є. Передрій, який посів ІІ місце, отримавши срібло та грамоту, та А.М. Приходько – ІІІ місце. Учасники турніру отримали грамоти.

 

За повідомленням Атюшівської школи


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь