A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вогник до Дня учителя

Дата: 05.10.2018 14:02
Кількість переглядів: 644

  Фото без описуУже стало традицією проводити професійні святкові заходи в територіальному центрі Коропської селищної ради. Вчора, 4 жовтня, для ветеранів педагогічної ниви відбувся концерт.  

  Освітянське свято приходить до нас у прекрасну пору року. Це час, коли шелестить золотим листям осінь і приносить нам свої щедрі дари. Усі фарби стають насиченими і теплими. Ці ознаки  підказують, що скоро свято наших дорогих сіячів  вічного і прекрасного − Міжнародний День учителя.

  Ведуча Лідія Школа надала слово для привітання директору територіального центру Олександру Лаврику, директору Коропської  ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка Івану Головешку.  

 

Фото без опису

  У залі лунали пісні у виконанні Миколи Отроша, Алли Шаповал, ансамблю «Вербиченька», Євгенії Завгородньої, Любові Проскури. Своїх колег привітала Валентина Городня. Вона зачитала гумореску «День відкритих дверей». Глядачі не шкодували своїх долонь і коли гуморески читала Ніна Помпа.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  У терцентрі жодне свято не проходить без танцю. От і цього разу учасниці танцювального колективу «Шарм» подарували танцювальний номер.

Фото без опису

Фото без опису

  Вчителі брали активну участь у грі «Згадай минуле», розповідали про своїх колишніх вихованців, згадували цікаві епізоди зі своєї педагогічної роботи. В залі панувала атмосфера доброти та щирості. Захід пройшов у дружній гостинній атмосфері.

Фото без опису

   Непомітно сплинув час. Концертна програма добігла кінця. Гостей запросили до запашного чаю з цукерками, пиріжками та бутербродами. Приємно було чути з вуст пенсіонерів слова подяки за чудовий концерт, приємні хвилини відпочинку та спілкування.

За інформацією територіального центру Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь