A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Безоплатна правова допомога

Менський місцевий центр з надання БВПД шукає волонтерів безоплатної правової допомоги

Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запускає проєкт «Волонтер БПД» та запрошує до співпраці активістів, що бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.

15:05 01.03.2021

 Прокачайте в собі юриста

Консультації та кейси, кейси та консультації... Прокачайте в собі юриста, підписавшись на наш телеграм-канал «Безоплатна правова допомога» https://t.me/ualegalaid.

18:03 15.02.2021

За домашнє насильство - кримінальна відповідальність

Домашнє насильство – проблема, яку складно досліджувати. Адже фізичне, сексуальне, психологічне, економічне насильство однієї людини над іншою у сімейних відносинах може мати приховані форми. Інколи як агресор, так і потерпілий, вважають свої стосунки «нормальними». Нерідко люди навіть не розуміють, що стикаються саме з домашнім насильством.

17:56 15.02.2021

Право неповнолітньої особи на виїзд за межі України

Під час планування подорожі за кордон із дітьми батьки часто стикаються із певними законодавчими питаннями. Зокрема, чи потрібен дозвіл одного чи двох батьків; як бути, якщо батьки розлучені; яким є термін дії дозволу батьків на виїзд дитини за кордон тощо.

11:45 22.01.2021

Порядок укладення Декларації з сімейним лікарем

В період світової пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, надзвичайно актуальним є питання ефективного лікування та вибору лікаря для надання кваліфікованої первинної медичної допомоги. Завдяки реформі медицини сьогодні кожен має можливість вільного вибору лікаря та лікувального закладу, не прив’язуючись до місця реєстрації проживання. Разом з тим, є можливість попереднього вибору лікаря «on-line» з наступним самостійним укладенням електронної декларації, або безпосереднім зверненням до закладу первинної медицини та укладенням декларації в письмовій формі. Детальніше з цього питання консультує фахівчиня Полтавського бюро правової допомоги Яна Бардакова.

11:20 22.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь