Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Безоплатна правнича допомога

Система БПД призупиняє прийом громадян

   У зв’язку з загостренням ситуації з поширення коронавірусної інфекції з 23 березня 2020 року і до завершення карантину Коропське бюро правової допомоги призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги і повністю переходить на надання правових послуг дистанційно.

11:40 25.03.2020

Шановні клієнти!

   На виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19. Менський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги на період КАРАНТИНУ з 16 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року, здійснюватиме прийом громадян за допомогою ТЕЛЕФОННОГО ЗВ’ЯЗКУ та онлайн сервісів.

10:24 17.03.2020

Відпустка на період карантину: хто має на неї право?

   Згідно зі статтею 25 Закону України «Про відпустки» відпустка без збереження заробітної плати за бажанням працівника надається в обов'язковому порядку матері або іншій відповідній особі  для догляду за дитиною віком до 14 років на період оголошення карантину на відповідній території.

12:04 13.03.2020

Чотири поради, як купувати безпечно в Інтернеті

   Онлайн-шопінг – це зручно, просто, економить час. Не виходячи з дому, можна купити дитині нову іграшку, обрати подарунок мамі на день народження, замовити вечерю. З іншого боку, є певні ризики, коли ми не отримуємо товар взагалі, або замість замовленої вечірньої сукні приходить щось схоже на сорочку, а потім ще й виникають проблеми з поверненням сплачених коштів.

13:42 11.03.2020

Що варто знати, коли вас турбують колектори

   Нав’язливі дзвінки, «листи щастя», погрози… Так професійні «вибивачі боргів» тероризують українців, які з різних причин не сплачують кредити або є поручителями. Тому не дивно, що у пересічних українців при слові «колектор» виникають не найприємніші асоціації. Хто ж такі колектори та чому українці воліють з ними не мати справ? Чи законна їх діяльність та як захиститися від протиправних дій «вибивачів боргів»?

09:57 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь