A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Безоплатна правова допомога

Проєкт «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину» стартував на Чернігівщині

    Сьогодні у кримінальному процесі переважає каральний підхід. Дитина, яка через складні життєві обставини вперше щось вкрала, може потрапити за грати на три роки. За статистикою Генпрокуратури, в 70% випадків неповнолітній правопорушник, який потрапив за грати на строк більше одного року, потрапляє у в'язницю повторно.

15:10 29.05.2020

Права дитини в Україні

   Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до проблем дітей та захисту їх прав.

11:02 29.05.2020

Психологічне та економічне насильство: як довести факт

  Особливість домашнього насильства полягає у тому, що воно відбувається у колі близьких одне одному людей (родичів, членів сім’ї), які пов’язані між собою тісними зв’язками: шлюбними, інтимними, кровними, емоційними, спільним побутом тощо. Як правило, домашня тиранія відбувається поза сторонніми очима, тому і свідків проявів насильства або немає взагалі, або ними є члени родини. Психологічне та економічне насильство – найбільш «приховані» форми домашньої тиранії.

11:38 14.05.2020

Звільнення під час карантину: як працівникам захистити свої права

  Загальнонаціональний карантин та пов`язані з ним обмежувальні заходи – це справжній виклик як для роботодавців, так і для працівників. То ж як захистити свої трудові права у цей нелегкий для всіх час?

11:26 27.04.2020

Стартує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав»

   З 23 квітня по 5 червня 2020 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Учасники – діти віком до 18 років. Взяти участь у конкурсі, подивитися дитячі роботи та проголосувати за малюнок, що найбільше сподобався, можна на офіційному сайті конкурсу http://art-konkurs.legalaid.gov.ua. 

11:18 27.04.2020

Система БПД призупиняє прийом громадян

   У зв’язку з загостренням ситуації з поширення коронавірусної інфекції з 23 березня 2020 року і до завершення карантину Коропське бюро правової допомоги призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги і повністю переходить на надання правових послуг дистанційно.

11:40 25.03.2020

Шановні клієнти!

   На виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19. Менський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги на період КАРАНТИНУ з 16 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року, здійснюватиме прийом громадян за допомогою ТЕЛЕФОННОГО ЗВ’ЯЗКУ та онлайн сервісів.

10:24 17.03.2020

Відпустка на період карантину: хто має на неї право?

   Згідно зі статтею 25 Закону України «Про відпустки» відпустка без збереження заробітної плати за бажанням працівника надається в обов'язковому порядку матері або іншій відповідній особі  для догляду за дитиною віком до 14 років на період оголошення карантину на відповідній території.

12:04 13.03.2020

Чотири поради, як купувати безпечно в Інтернеті

   Онлайн-шопінг – це зручно, просто, економить час. Не виходячи з дому, можна купити дитині нову іграшку, обрати подарунок мамі на день народження, замовити вечерю. З іншого боку, є певні ризики, коли ми не отримуємо товар взагалі, або замість замовленої вечірньої сукні приходить щось схоже на сорочку, а потім ще й виникають проблеми з поверненням сплачених коштів.

13:42 11.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь