A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Безоплатна правова допомога

Державні акти на право власності на земельну ділянку старого зразка

Сьогодні для підтвердження права володіння на земельну ділянку  достатньо виписки з Держреєстру прав, адже  державний акт на право власності на земельну ділянку не видається з 2013 року. Втім, починаючи з 2016 року, в Україні були змінені правила реєстрації права власності на землю.

15:09 18.04.2023

Безоплатна правова допомога під час війни

Система безоплатної правової допомоги працює для того, щоб кожна людина мала можливість захистити свої права  та відіграє надзвичайно важливу роль в житті громадян, особливо у ці нелегкі часи для України, адже спрямована на захист прав простої людини.

16:34 15.02.2023

Допомогли оформити розлучення з чоловіком, що залишився на тимчасово окупованій території

Іноді різні світоглядні погляди одного з подружжя призводять до руйнування шлюбу. Сімейне життя Людмили та Сергія дало тріщину ще в 2014 році, коли почалася збройна агресія рф проти суверенітету та територіальної цілісності України.

11:36 15.11.2022

Система безоплатної правової допомоги працює, щоб допомогти встановити факти, що мають юридичне значення – наприклад, факт народження чи смерті – на тимчасово окупованих територіях

Від початку повномасштабного вторгнення до наших юристів надійшло понад 1000 таких звернень. У матеріалі на сайті ми розповідаємо на конкретних прикладах, у яких справах ми вже допомогли та як шукали докази для суду  http://bit.ly/3X48ckK  Увага: ВПО мають право на усі види правових послуг від системи БПД. Якщо вам потрібна допомога, щоб встановити факти, що мають юридичне значення — зателефонуйте 0 800 213 103, де вам детально роз’яснять усю процедуру та дадуть відповіді на запитання.

11:34 15.11.2022

В Україні запустили додаток «Параюристи» для допомоги у вирішенні правових проблем

 Величезна спільнота українців зараз об’єдналася для того, щоб допомагати військовим та членам їх сімей, медикам, людям, які змушені були покинути дім, дітям, які постраждали від війни. Водночас українці майже щоденно стикаються з тим, що змінюються закони, алгоритми вирішення найбільш типових правових проблем. Аби полегшити роботу тих, хто допомагає іншим, українські громадські організації та державні установи спільно створили  додаток «Параюристи». Додаток стане у пригоді:

11:46 12.10.2022

Як відмовитись від кредиту

Трапляються випадки, коли людина оформлює кредит, а потім життєві обставини змінюються – і потреба в кредитних коштах відпадає. У такому разі можна відмовитися від кредиту.

11:43 12.10.2022

Як змінились правові потреби ВПО

Правові питання, з якими внутрішньо переміщені особи звертаються до системи надання безоплатної правової допомоги, дещо змінилися. У перші місяці повномасштабної агресії рф проти України вимушені переселенці першочергово вирішували питання, що стосувалися пошуку житла, отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги. Натомість тепер серед актуальних правових проблем ВПО – трудові правовідносини, відновлення документів, відшкодування матеріальної шкоди внаслідок збройної агресії рф, порядок встановлення смерті на тимчасово окупованій території.

11:40 12.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь