A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Учитель року - 2018

У грудні 2017 року проведено І (ОТГ) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» в якому взяли участь 10 педагогів, зареєстрованих на єдиній платформі конкурсу. З них, у номінації «Українська мова та література» - Ганна Кондратенко (Шабалинівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Надія  Кучук (Коропська ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка), Людмила Корзюк (Атюшівська ЗОШ І-ІІІ ст. імені Станіслава Ковтуна), Олена Лабадин (Рождественська ЗОШ І-ІІІ ст.), Наталія Рожок  (Оболонська ЗОШ І-ІІІ ст.), Надія Деркач (Карильська ЗОШ І-ІІІ ст.) 

10:56 18.01.2018

«Щедрий вечір, добрий вечір…»

13 січня з побажаннями  щастя, здоров’я та добра завітали члени учнівського самоврядування Оболонської школи на чолі з педагогом-організатором Раїсою  Дячук до домівок учнів, працівників школи та ветеранів освіти. 

16:20 15.01.2018

Святий Миколай завітав до Оболонської школи

  Ось і до нашої шкільної оселі завітав добрий чарівник Миколай зі своїми помічниками-янголами. Усі учні з нетерпінням чекали гостей. Підготували для них подарунки: віршики, пісні. Але не обійшлось і без неприємних сюрпризів, які влаштували Лінь, Ябеда та Чорт. Хто-хто, а ми знаємо, як вони вміють капостити. Та в нашій школі навчаються діти розумні і чемні, виховані і доброзичливі, тому трійці в нас не місце.

16:20 20.12.2017

«Веселі старти» юних захисників

8 грудня на базі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка відбулися змагання між учнями 7-А та 7-Б класів «Веселі старти», присвячені до Дня Збройних Сил України.

10:48 13.12.2017

Українські вечорниці на Андрія Калита

Людське безсмертя з роду і до роду Увись росте з коріння родоводу, І тільки той, у кого серце чуле. Хто знає, береже минуле І вміє шанувать сучасне ,– Лиш той майбутнє вивершить прекрасне!

10:45 13.12.2017

Волейбольні баталії в Атюшівській школі

«В здоровому тілі – здоровий дух»  - під таким гаслом відбулися волейбольні баталії між учнями та вчителями Атюшівської ЗОШ І – ІІІ ступенів імені Станіслава Ковтуна. Протягом усієї гри учасники тримали в напруженні своїх вболівальників, оскільки рахунок тримався майже нарівні. Уміло керував гравцями наставник  і модератор ідеї вчитель фізичної культури Микола Зарецький. Феєричними подачами захопили всіх не тільки учасниці з команди дівчат, а й учителі – Іван Шарий та Віталій Щербина. Перемогла молодь. Масу задоволення та позитиву отримали не тільки вболівальники, а й учасники гри.

16:55 11.12.2017

Новий дитячий майданчик у Карильському

Новий дитячий майданчик з’явився напередодні зими у селі Карильському. На території Карильської школи будівельники компактно розмістили гойдалки, тенісний стіл, карусель, пісочницю та інше потрібне для дітвори приладдя.

10:28 08.12.2017

Шкільний волейбол

5 грудня, у спортзалі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. було гамірно, адже за ініціативи шкільного Президента Віталія Смоловика, учня 9- класу, відбувся волейбольний турнір, присвячений Дню Збройних сил України.

10:30 07.12.2017

Запали свою зірку

Сенсація року! Зібрались в Коропській школі найкращі зірки! Але не Віталій Козловський, не Руслана, а наші шкільні зірки й зірочки!

10:12 07.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь