A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Вітаємо переможців II етапу XVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика

  Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика  — конкурс, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу.

09:37 04.12.2017

Семінар-практикум учителів географії

  Нещодавно на базі Лукнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум учителів географії на тему «Краєзнавча робота в контексті навчально-виховної діяльності».   У ході семінару учасники відвідали засідання краєзнавчого гуртка з теми «Стежинами моєї малої батьківщини», обговорили аспекти краєзнавчої роботи на уроках географії та в позакласній роботі. Учителі обговорили результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії та напрямки успішної підготовки учнів до участі у ІІІ етапі.

09:36 04.12.2017

Молодь за чисте довкілля!

Любов до Батьківщини повинна починатись з піклування про неї. Якщо людина дбає про чистоту та безпеку двору, вулиці, села та оточуючого природного середовища – вона справді любить свій край.

16:07 23.11.2017

Осіння казка для атюшівських школярів

  18 листопада  класовод  Олена  Рубаник  та учні другого класу Атюшівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Станіслава Ковтуна провели свято осені: «Осінній красі – радіють всі».

11:35 20.11.2017

Нашій школі – 25!

  Саме такий напис можна було спостерігати 17 листопада на центральному вході Риботинського навчального закладу, адже цього дня школа урочисто приймала гостей з нагоди 25-ти річного ювілею.

10:06 20.11.2017

Безпека на дорозі – безпека життя

З 13 по 17 листопада в Оболонській школі  пройшли цікаві та повчальні заходи, присвячені Всеукраїнському Тижню безпеки дорожнього руху. Учні під час годин спілкування «Абетка пішохода», «Безпечна дорога додому», «Дбаймо про свою безпеку» повторювали правила для учасників дорожнього руху та розглядали життєві ситуації про порушення даних правил.

10:58 18.11.2017

Коропська школа зустрічає гостей

  Школа Коропська світла, для людей відкрита. Гостей дорогих вітає щиро, зустрічає з піснею, любов’ю і миром. 16 листопада завітали в Коропську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка поважні гості – студенти Університету ІІІ віку, тобто люди, які знаходяться на заслуженому відпочинку та не втрачають активність, зацікавленість  до суспільного життя. 

16:01 16.11.2017

Мальовничий куточок природи руками школярів

Листопад 2017 року особливий для Риботинської школи – їй виповнюється 25 років. Цій події присвятили свій трудовий десант учні 9-11 класів та педагогічний колектив Риботинського НВК.

15:27 16.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь