A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Герої не гинуть, герої живуть у наших серцях

Сьогодні, коли проти нашої держави ведеться неоголошена війна, а на сході країни гинуть кращі сини українського народу,  ми, молоде покоління Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка, віримо, що пройде лихоліття, герої повернуться до мирного життя. Повернуться та не всі…

10:17 14.09.2017

Осіння виставка

На вулиці стало прохолодно, сонячні дні чергуються з хмарними і дощовими, за вітром летять жовті листочки, осипаються квіти. До нас прийшла осінь…

15:27 11.09.2017

Серпнева конференція

Традиційно старт кожному новому навчальному року дають серпневі зустрічі педагогів.  Конференція освітян об’єднаної територіальної громади – це щорічна зустріч вчителів, яка в урочистій формі підсумовує пророблену роботу за минулий навчальний і окреслює пріоритетні завдання на наступний період.

10:06 31.08.2017

Оновлена Карильська школа чекає на учнів

  Кожне літо працівники школи проводять ремонт приміщення для того, щоб зустріти учнів у новому навчальному році в оновлених класах, коридорах, спортивному залі. Відрадно, що пофарбовані підлога, панелі, двері, вікна. Придбані нові штори для кабінету історії.

09:13 21.08.2017

Заходи з нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції України в Оболонській та Нехаївській ЗОШ І – ІІІ ступенів

Напередодні відзначення 21-ї річниці Конституції України педагогічним та учнівським колективами Оболонської ЗОШ було проведене упорядкування території школи та братської могили в с. Оболоння (святкове оформлення, висадження квітів). 

10:04 27.06.2017

Назар та Саша Душки з Коропа, Софія Кузик з Карильського – учасники обласного конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини»

Нещодавно в Чернігові пройшов обласний конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини». У фестивалі брали участь Назар та Саша Душки з Коропа та Софія Кузик з Карильського.

09:44 08.06.2017

Козацькому роду нема переводу

З 21 по 25 травня на базі дитячого табору «Юний турист» у с. Количівка Чернігівського району проходив ІІ (обласний) етап  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), на який зібралося 33 рої-переможці І (районних) етапів гри (264 дітей).

09:47 02.06.2017

Пришкільний табір «Веселка»

Сьогодні на базі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка відкрив двері для  237 школярів пришкільний табір «Веселка». Відкриття пройшло в актовому залі рідної школи.

12:57 29.05.2017

День здоров’я в Риботинському НВК

Формування української національної системи фізичного виховання школярів вимагає перебудови процесу позакласної спортивної роботи. Основне завдання галузі «Здоров’я і фізична культура» — формування в учнів ціннісних орієнтирів щодо культури здоров’я і здорового способу життя. Саме тому в Риботинському НВК систематично кожного навчального року проводиться день здоров’я.

16:59 26.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь