A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Стартувало навчання вчителів початкових класів, які працюватимуть за новим Державним стандартом

З першого вересня 2018 року наші діти підуть навчатися в Нову українську школу, яка буде працювати за новими Державними стандартами. Тож зараз актуальним є навчання і підготовка вчителів до реалізації освітньої політики шляхом опанування новітніми практиками, методиками, технологіями, форматами, методами професійної діяльності. 

11:02 22.02.2018

Крок у світ хімії

  20 лютого у Карильській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов семінар учителів хімії з проблеми “Реалізація принципу практичної спрямованості на уроках природничого циклу в умовах компетентнісно-орієнтованого навчання й виховання”.

17:11 21.02.2018

Тренінг вчителів початкової школи, які навчатимуть за новим Державним стандартом

Відповідно до наказу Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 29.01.2018р. № 23 «Про організацію та проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які працюватимуть за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018/2019 навчальному році» на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відбувся навчальний тренінг з підготовки тренерів для підвищення кваліфікації учителів початкової школи, які навчатимуть учнів перших класів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018/2019 навчальному році. Від відділу освіти Коропської селищної ради брала участь у навачальному тренінгу заступник директора з навчально-виховної роботи Рождественської ЗОШ I-III ступенів Любов  Єрошенко.

08:19 19.02.2018

Семінар-практикум для вчителів іноземних мов

  У сучасних умовах кожна іноземна мова розглядається як засіб спілкування і залучення до культури іншого народу. Особлива увага приділяється навчанню англійської мови школярів.

15:29 13.02.2018

У Чернігові відзначили кращих учителів області

Лауреатів та переможців другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» вітала 8 лютого в обласному Палаці дітей та юнацтва освітянська спільнота Чернігівщини. Цьогоріч «Учителя року – 2018» визначають у номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура».

10:59 09.02.2018

Показовий урок української літератури

  У відповідності з планом роботи методичного об’єднання вчителів філологів «Літературна світлиця», керівник цього формування, вчитель першої кваліфікаційної категорії Олена Лабадин, 7 лютого 2018 року провела відкритий показовий урок з української літератури на тему: «Література рідного краю. Станіслав Коваль. Основні мотиви лірики».

09:59 09.02.2018

Мрія здійснилася

Сьогодні, 31 січня, учні нашої Оболонської школи вирушили у перший рейс на новому автобусі, придбаному Коропською селищною радою за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури. Позитивним емоціям не було меж. У салоні передбачено все для безпеки та зручності дітей.

11:00 31.01.2018

Пам’ятаємо, щоб жити

  З метою вшанування військової звитяги захисників рідної землі, творців національної державності, визнання історичного значення подій, пов’язаних із визвольною боротьбою початку XX століття та утвердженням української державності у формі Української Народної Республіки, Української Держави і Західноукраїнської Народної Республіки, утвердження історичної єдності земель, у ЗЗСО ОТГ проходять заходи вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України «Пам’ятаємо про Крути». 

08:47 30.01.2018

Психологія професійно-педагогічної взаємодії та комунікації в освітньому просторі

Відповідно до плану роботи відділу освіти Коропської селищної ради 25 січня 2018 року на базі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка відбувся семінар-практикум для працівників психологічної служби ОТГ з теми «Психологія професійно-педагогічної взаємодії та комунікації в освітньому просторі». 

16:03 26.01.2018

Спільна нарада керівників ЗЗСО та президії РК профспілки

24 січня відбулась спільна нарада керівників загальноосвітніх закладів середньої освіти (ЗЗСО) та президії районного комітету профспілки працівників освіти.   У ході наради було розглянуто питання забезпечення виплати заробітної плати педагогічним працівникам у 2018 році.  Виступили селищний голова Віктор Журавель, начальник фінансового управління Наталія Басанець, начальник відділу освіти Олег Курбанов, голова РК профспілки Микола Свердлов, методист відділу освіти Тетяна Микаелян. 

10:50 25.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь