A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Ох і весело було на Андріївських вечорницях!

  Традиційне свято «Андріївські вечорниці» відбулося в Коропському центрі дитячої та юнацької творчості 13 грудня. Було весело, смачно, в дусі колоритних народних традицій та улюбленим обрядом – кусанням калити.

11:52 19.12.2018

У Коропській школі діти підтягувалися, аби допомогти маленькій онкохворій коропчанці

Акція під назвою «Турник-рятівник», яку проводить молодіжний рух Upstream, розпочалася сьогодні, 27 листопада. Її мета − допомогти онкохворій маленькій коропчанці Олександрі Максюрі, об’єднати молодь і навчити бути не байдужими до чужого горя.

15:39 27.11.2018

Символ наступного року - із сіна

  Майстер-клас виготовлення іграшок незвичним способом відбувся в Коропському центрі дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради у п'ятницю, 23 листопада. У заході взяли участь педагоги шкіл об'єднаної громади. Виготовляли символ року – свинку із сіна.

12:19 26.11.2018

Про нову українську школу та новий освітній простір говорили представники громад Чернігівщини

16 жовтня у Чернігівському Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеному за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону, пройшов тренінг на тему «Шляхи удосконалення надання освітніх послуг в ОТГ».

14:22 17.10.2018

Гуртківці дружно ярмаркували

Весело і смачно було сьогодні, 12 жовтня, у Центрі дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради. Тут відбувся довгоочікуваний Покрівський ярмарок, на якому вихованці гуртків пропонували усім охочим смаколики, солодкі напої та сувенірні вироби.

18:29 12.10.2018

Сто років позашкіллю

Цьогоріч відзначається сота річниця позашкільної освіти в Україні. Цю дату святкують викладачі та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради.

16:55 04.10.2018

Квітково-овочеве мистецтво: дари осені – на виставці

  Творчо привітали педагогів із їхнім прийдешнім професійним святом вихованці Коропського Центру дитячої та юнацької творчості та керівники гурткової роботи. Із квітів та овочів, інших рослинних матеріалів вони створили виставку «Осінь золота дарами пригощає».

15:40 04.10.2018

Як до садочка осінь в гості завітала

Весь минулий тиждень близько 70 виробів із дарів саду, лісу й городу милували погляд усіх відвідувачів Коропського дитячого садка «Дзвіночок».

17:33 01.10.2018

«Адреналін» у Коропській школі

Протягом 24-26 вересня активісти столичного молодіжного руху UpStream працювали зі старшокласниками Коропської школи. Цікаві, повчальні та наочні заходи програми «Адреналін» були спрямовані на профілактику згубних залежностей, а також на заохочення молоді до активності задля суспільства та власного здоров’я.

10:44 27.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь