A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

Чи призвичаїлися діти з Сосницької ОТГ до Шабалинівської школи – розповіли на батьківських зборах

Із перших днів вересня Шабалинівська ЗОШ відчинила свої двері для двадцяти нових учнів – дітей із Пекарева, Кнутів, Костирева й Синютина Сосницької об’єднаної територіальної громади. Минулого навчального року ці учні відвідували Пекарівську школу. Однак її через деякі порушення протипожежних вимог не так давно закрили.

14:09 26.09.2018

Калейдоскоп дитячих перемог

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради постійно здобувають нагороди в обласних і всеукраїнських творчих конкурсах. Нещодавно обдаровані діти  отримали чергову порцію відзнак.

17:20 24.09.2018

Нашим педагогам влаштували випробування в Іванівській ОТГ

Протягом трьох днів, із 20 по 22 вересня, збірна команда Коропської ОТГ взяла участь в обласному зльоті-змаганні зі спортивного туризму серед педагогічних працівників закладів освіти Чернігівщини та організаторів туристсько-спортивного і військово-патріотичного блоків гри «Сокіл» («Джура»).

12:20 24.09.2018

Діти мріють про мир

Своє заповітне прагнення – зростати на мирній землі – гуртківці Центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради продемонстрували участю в обласній акції «Душею прагнемо до миру».

08:40 22.09.2018

Вирував у школі вернісаж квітковий

Минулої п’ятниці, 14 вересня, у фойє Коропської школи розгорнулася розкішна виставка із квіткових композицій, наповнених обрядовими символами.

13:17 17.09.2018

Олімпійський урок із чемпіоном

Дуже цікаво, корисно, пізнавально і змагально провели сьогодні час учні шостого і десятого класу Коропської школи на стадіоні культурно-спортивного комплексу «Аполлон». Тут учителі провели для учнів спортивне свято, і запросили на зустріч із дітьми їхнього земляка, кандидата у майстри спорту з армреслінгу 21-річного Вадима Смашного.

18:08 12.09.2018

Коропські школярі дізналися більше про власні права

На календарі є чимало дат, присвячених утвердженню однієї із найбільших цінностей людства – прав людини. Та, незважаючи на таку, здавалося б, значну увагу правам людини, ми, на жаль, щодня стикаємося з випадками свідомого чи неусвідомленого порушення прав людини і прав дитини. Тому сьогодні в Коропській ЗОШ для учнів 8-х класів соціальний педагог Світлана Очкур провела урок «Я маю право».

14:50 07.09.2018

До школи – з «фірмовими» щоденниками

Цьогоріч більшість учнів опорної школи ОТГ – Коропської – записуватимуть домашні завдання та отримуватимуть оцінки від учителів у яскраві щоденники, розроблені спеціально для Коропської ЗОШ.

12:47 04.09.2018

Світ знань відкрив ласкаво двері

Сьогоднішнього вересневого ранку у школах Коропської об’єднаної територіальної громади дзвінко пролунало свято Першого дзвоника, оголосивши для 1331-го учня ОТГ про початок нового навчального року. Шкільні родини зібралися на урочисті лінійки, аби щиро привітати першокласників, яких цьогоріч 143-є. 68 першачків гостинно прийняла й опорна школа громади – Коропська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка.

14:12 03.09.2018

Минулі досягнення – старт для нових здобутків у майбутньому

Таким був провідний меседж сьогоднішньої традиційної серпневої конференції педагогічних працівників шкіл Коропської селищної ради, що відбулася в актовій залі Коропської школи. Під час заходу, як  це уже склалося з року в рік, обговорили здобутки та проблеми, окреслили завдання. У цьому заході взяли участь директори шкіл і їхні заступники, директори закладів дошкільної і позашкільної освіти, керівники методоб’єднань, учителі, які викладатимуть у перших класах.  Участь у конференції взяв також заступник Коропського селищного голови Василь Кравченко. Про освітню галузь у цифрах і фактах, і про те, що чекає першокласників у новому навчальному році, ви можете прочитати у цьому матеріалі.

20:43 28.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь