Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Майстер-клас із писанкарства пройшов у Коропі

Майстер-клас із писанкарства пройшов у Коропі

   Аромат воскових свічок і дитячий сміх, цікавий творчий процес, за яким із задоволенням спостерігаєш – це про вчорашній майстер-клас «Великодні писанки», що організували в Центрі дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради для вихованців закладу та його працівників.

12:08 20.04.2019

Три проекти громадського бюджету пройшли «захист» перед експертною комісією

Три проекти громадського бюджету пройшли «захист» перед експертною комісією

   Проекти із оснащення Коропського регіонального історико-археологічного музею, розвитку в Будищі «зеленого» туризму, оновлення кабінету трудового навчання в Оболонській школі допущені до голосування. Поки що ознайомитися з ними можете за посиланнями, які є в цьому матеріалі. Обирати ж кращий проект жителі об’єднаної громади будуть у червні.

16:09 18.04.2019

Що вміють наші юні туристи-краєзнавці?

Що вміють наші юні туристи-краєзнавці?

  Неподалік Чернігова є мальовнича місцевість − село Количівка. Чуєте − дзвенить гітара, звучить пісня... Це туристи зібралися на обласний етап Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців, який проходив із 12 до 15 квітня в оздоровчому таборі «Юний турист». Команда Коропської ОТГ у складі Ангеліни Мештер, Ангеліни Калинич, Руслана Андрущенка, Миколи Єременка із Карильської школи, Юрія Огієнка із Лукнівської школи, Богдана Котова із Рождественської школи теж брала участь у зльоті.

09:02 18.04.2019

Маєте проект, який покращить життя в громаді? Можете подати до кінця квітня

Маєте проект, який покращить життя в громаді? Можете подати до кінця квітня

  Коропська селищна рада затвердила Положення  про громадський бюджет (бюджет участі).  Тепер кожен житель громади, який проживає і зареєстрований на території ОТГ, і якому є 14 років, може взяти участь у розподілі частини річного селищного бюджету, запропонувавши програму, комплекс робіт, ідею для покращення зовнішнього вигляду громади та умов проживання у ній, соціально-економічного, культурного і просторового розвитку.

09:00 18.04.2019

Зарибили Карпівку мальками коропа

Зарибили Карпівку мальками коропа

  Важлива подія відбулася сьогодні, 17 квітня, в житті коропських любителів риболовлі. У воду озера Карпівка відрами і бідонами спустили 225 кілограмів малька коропа із невеликими домішками товстолоба й білого амура. Ініціював зариблення затятий рибалка, депутат Коропської селищної ради Руслан Марченко разом зі своїми друзями й товаришами по «рибній тусовці». Коропщина – рибальський край. До сьогоднішньої доброї справи фінансово долучилися аж 117 місцевих любителів порибалити.

14:44 17.04.2019

Сесія надала дозвіл на виготовлення проектів для ремонту ще шести доріг у Коропській об’єднаній громаді

Сесія надала дозвіл на виготовлення проектів для ремонту ще шести доріг у Коропській об’єднаній громаді

   12 квітня депутати селищної ради зібралися для участі у тридцять четвертій сесії сьомого скликання. Частина питань, які того дня розглянули обранці жителів громади, стосувалася надання дозволів на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний і поточний середній ремонт доріг у Коропі, Атюші, Придеснянському та Риботині.

15:24 16.04.2019

Молодь Коропщини – за чистоту

Молодь Коропщини – за чистоту

  Вигрібання, підмітання, вирубування…  Акції із благоустрою територій населених пунктів ОТГ нині в активній фазі. До роботи у Коропі та у селах громади стають і дорослі, й діти.

16:28 15.04.2019

12 квітня в меморіальному музеї Миколи  Кибальчича гідно відзначили День Космонавтики

12 квітня в меморіальному музеї Миколи  Кибальчича гідно відзначили День Космонавтики

  Відвідувачі – учні 9-х класів Коропської школи та усі небайдужі оглянули виставку «Україна космічна».  Книги про творців ракетної техніки Янгеля, Глушка, Будника, випробувача легендарної «Мрії» Галуненка, першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка нагадують про те,  що космічні традиції та діла в нас живуть.

09:03 15.04.2019

Буде в Будищі капличка

Буде в Будищі капличка

   Цьогорічне Благовіщення для будищан було осяяне світлою пам’ятною подією. Місцеві віряни та священнослужителі краю зібралися в центрі мальовничого села на молитву перед початком всякого доброго діла. А воно буде дійсно добре − невдовзі тут мають збудувати капличку. Спорудять її на святому намоленому місці, на якому багато років, до пожежі на початку 2000-х, стояла велична дерев’яна Георгіївська церква.

14:44 13.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь