A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Провели засідання виконкому

Дата: 19.05.2020 16:41
Кількість переглядів: 902

  Фото без опису 17 важливих для життєдіяльності об’єднаної громади питань розглянули сьогодні члени виконавчого комітету. Працювали із дотриманням режиму носіння масок. Провів офіційний захід Коропський селищний голова Віктор Журавель.

   Роботу розпочали із розгляду звіту про виконання селищного бюджету Коропської об’єднаної територіальної громади за I квартал року. Його затвердили і винесли на розгляд сесії, що відбудеться найближчої п’ятниці.

   Про роботу за перших три місяці року відзвітували керівники комунальних підприємств «Благоустрій», «Вода» і «Благоустрій сервіс», яке з початку року обслуговує в громаді вуличне освітлення.

  Щоб працівники КП «Благоустрій» завершили ремонтувати зупинки громадського транспорту по Коропу, до програми фінансової підтримки підприємства внесли відповідні зміни.

   Члени виконкому надали дозвіл на знесення зелених насаджень у Лукнові, Оболонні й Коропі, надали дозвіл Коропській дільниці АТ «Облтеплокомуненерго» на порушення об’єктів благоустрою під час заміни труб теплотраси у дворі суду.

   Декілька питань, які сьогодні розглянули, стосувалися управління комунальним майном.

  Під час роботи внесли зміни до Програми по наданню пільг хворим із хронічною нирковою недостатністю, що отримують гемодіаліз в обласному медичному центрі. У нашій громаді проживає одна людина, яка три рази на тиждень отримує гемодіаліз. Цією програмою їй компенсується проїзд до обласного центру. Як ми знаємо, через запровадження карантину із кінця березня припинився рух рейсового пасажирського транспорту, тож отримувач пільги змушений їздити автомобілем, через що і витрати на дорогу стали вищими. Щоб покрити їх, до зазначеної програми внесли потрібні зміни.

  Окрім цього члени виконавчого комітету розглянули заяву директора Червоненського психоневрологічного інтернату про призначення його опікуном над підопічними після визнання їх недієздатними в судовому порядку.

  На засіданні встановили режим роботи кафе-бару «Тетріс» у Коропі.  Також члени виконкому вирішили порушити клопотання перед обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі про надання довгострокового пільгового кредиту на придбання сільгосптехніки.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
иконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь